reklama
no coz moze to nie jest umiejetnosc jaka powinno sie chwalic ale co tam
wczoraj polozylismy wieczorem mala jak zwykle spac i poszlismy do pokoju; nagle slysze wielki rumor; biegne do michala zeby go ochrzanic ze halasuje po nocy (bylo kolo 21 :-) ) a on sobie lezy w lozeczku ... wiec naslu****e dalej a to od kamilki ... wpadam do niej a ona napodlodzew klockach siedzi i sie bawi po ciemku ... troche sie wystraszyla bo z rozpedu wpadlam do pokoju ... bo ona spac nie bedzie ... dopiero tata ja uspokoil ....
dlaczego o tym pisze ? bo do tej pory mala nie wychodzila z lozeczka jak jej nie pozwolilismy... zawsze lezala i nas woloala (to samo ranoe w dzien i wieczorem) a tu nagle sobie spacery urzadza ... ale smoczek jak nalezy lezal na przewijaku bo wie ze ze smokiem nie wolno z lozeczka wychodzic ... mala cwaniara ...
wczoraj polozylismy wieczorem mala jak zwykle spac i poszlismy do pokoju; nagle slysze wielki rumor; biegne do michala zeby go ochrzanic ze halasuje po nocy (bylo kolo 21 :-) ) a on sobie lezy w lozeczku ... wiec naslu****e dalej a to od kamilki ... wpadam do niej a ona napodlodzew klockach siedzi i sie bawi po ciemku ... troche sie wystraszyla bo z rozpedu wpadlam do pokoju ... bo ona spac nie bedzie ... dopiero tata ja uspokoil ....
dlaczego o tym pisze ? bo do tej pory mala nie wychodzila z lozeczka jak jej nie pozwolilismy... zawsze lezala i nas woloala (to samo ranoe w dzien i wieczorem) a tu nagle sobie spacery urzadza ... ale smoczek jak nalezy lezal na przewijaku bo wie ze ze smokiem nie wolno z lozeczka wychodzic ... mala cwaniara ...
Rybcia_21
Fanka BB :)
idzia jednym słowem spryciara z Kamilki.
zdecydowanie wspolczucHmm - i nie wiem, czy mam gratulować, czy współczuć ;-)
bo bylo tak pieknie a teraz nie dosc ze zaczela kombinowac, nie chce spac to jesczze sama sobie drzwi otwiera od pokojow ...
rybca nic dodac nic ujac - mala spryciara mi rosnie ...
ale jak tylko jest cos nie po jej mysli to od razu przybiega do kogos i wola "tuli" ... a jak my jestesmy na nia zli i mowimy ze nie bedzie tuli bo nam jest przykro to ona biegnie do michala ... a on zawsze ja przytuli ...
Rybcia_21
Fanka BB :)
Moja Dominika też jest spryciara nauczyła się wchodzić i schodzić z łózka piętrowego.
A wczoraj miała lekki wypadek spadłą z piętrówki na szczęście nic się jej nie stało bo poduchy były akurat pod łóżkiem.I spadłą na te poduchy.Ale co się wystaraszyła to już jej.
A wczoraj miała lekki wypadek spadłą z piętrówki na szczęście nic się jej nie stało bo poduchy były akurat pod łóżkiem.I spadłą na te poduchy.Ale co się wystaraszyła to już jej.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas zabawy po ciemku to norma wiec wspolczuje ogromnie
Muszę , bo sie uduszę ;-)
Jagoda umie powiedzieć, jak się nazywa (z nazwiskiem) i już wie gdzie mieszka (miasto, ulica)
Problem ma tylko z numerem bloku, ale mieszkanie juz mówi.
A jaka dumna jest z siebie. Ja z niej też
Jagoda umie powiedzieć, jak się nazywa (z nazwiskiem) i już wie gdzie mieszka (miasto, ulica)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
no to gratki
u nas Victor to dalej "ty" i koniec
u nas Victor to dalej "ty" i koniec
reklama
Muszę , bo sie uduszę ;-)
wow szcuneczek
Podziel się: