reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

joaska to super :) zaraz bedzie mogla sama na dwor biegac zskoro zna swoj adres :)
nasza mala wie tylko ze jest kamilka i mieszkanie ma numer 8 :) to zreszta jej ulubiona cyfra :)

reklama
A u nas tez 8 rządzi.
A jak się cieszy, jak przez przypadek gdzieś zobaczy :)
Z palców tez umie 8 zrobić
I z gumki, bo takie fajne to 8 :-D

No JOaska gratuluje. U nas nadal mowi ze jest Ania, ulica za trudna, a z numerow tylko 3 rzadzi. Jak liczyla konie na Morksim Oku to mowila trzy, trzy trzy czyli tak okolo 10 koni bylo. :tak::tak::tak::tak:

Asiun - a Ty myślisz, że po co ją tego uczyliśmy? :-p
U nas etap 3 już za nami, chociaż jak się jej pytam, ile ma lat, to się ze mną kłóci, że 3.

woloszki - lepsza Ania dla Majki niż Ala dla Piotrka (mój kuzyn)

ale ze mnie matka !!! ... ja jeszcze nie nauczylam mojego dziecka ile ma lat ....
musze nadrobic zaleglosci ;-)

Widzę, ze o cyfrach mowa.
Olo lubi się bawić w chowanego: "osiem, dziesiec, osiem, dziesiec, siukam!" Woła zakrywając łapkami oczka.
Potrafi już dawno powiedzieć jak się nazywa z imienia i nazwiska i ma "wa" latka. Z pewnością odróżnia ilość: wie, ze ma np. dwa paluszki albo trzy paluszki (te do jedzenia) w rączce. Większych wartości jeszcze nie zna.
Uwielbia nas straszyć, krzyczy na całe mieszkanie "bu!" a my mamy obowiązkowo podskakiwać na fotelach ze strachu. Śmieje się wtedy w głos.

reklama
Do góry