Czuje sie pominieta, a gdzie gratulacje dla zdolenj mamyNo ogromne gratki dla zdolnych maluchow :-)
reklama
NO to gratulacje Joaska, a raczej Jagodko :-):-):-) Pamietam jaka bylam dumna jak Majcik sobie radzila z wypluciem flegmy jak byla chora.
Idzia u nas tez nadal zjada paste wogole musimy jej pilnowac bo idzie sobie sama nalozyc i zaraz to zjada i wola ze mam jej dopiero umyc zabki
Idzia u nas tez nadal zjada paste wogole musimy jej pilnowac bo idzie sobie sama nalozyc i zaraz to zjada i wola ze mam jej dopiero umyc zabki
Też próbowałam Jagodę nauczyć, ale jej nie wychodziło. Sama chciała, a potem sie darła, W końcu ej wytłumaczyłam, że musi jej jeszcze trochę buzia urosnąć, musi być trochę starsza i wtedy znowu poćwiczymy. Na szczęście zakumała.
Ja też przestałam gwizdać.
A może gwizdek pomoże?
Ja też przestałam gwizdać.
A może gwizdek pomoże?
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No gratulacje plucia Jagodkowego :-)
Asiun co do gwizdania to ja nie pomoge u nas nawet gwizdek nie pomaga
Asiun co do gwizdania to ja nie pomoge u nas nawet gwizdek nie pomaga
Dwa dni temu odkryłam, że Inguch umie robić szpagat:-) Ale jestem z niej dumna;-)
No i nauczyłam ją wchodzić i wychodzić z Igoruchowego łóżeczka - oczywiście jak go nie ma w środku. No i Jacek jak to zobaczył to tak zaczął panikowac, że spadnie, że dziecko mi się zablokowało Teraz w ogóle boi się sama wychodzić a i z wchodzeniem ma problem:-( A tak się dziecko cieszyło i chwaliło nową umiejętnością Ach ten nadopiekuńczy tatuch panikarz
No i nauczyłam ją wchodzić i wychodzić z Igoruchowego łóżeczka - oczywiście jak go nie ma w środku. No i Jacek jak to zobaczył to tak zaczął panikowac, że spadnie, że dziecko mi się zablokowało Teraz w ogóle boi się sama wychodzić a i z wchodzeniem ma problem:-( A tak się dziecko cieszyło i chwaliło nową umiejętnością Ach ten nadopiekuńczy tatuch panikarz
reklama
Szpagat - super sprawa
Też jakiś czas temu odkryłam, że Jagoda potrafi
Co do takich potencjalnie niebezpiecznych sytuacji, to ja zawsze mam problem jak zareagować. Z jednej strony nie chcę, żeby się zablokowała, z drugiej, chcę żeby próbowała.
Też jakiś czas temu odkryłam, że Jagoda potrafi
Co do takich potencjalnie niebezpiecznych sytuacji, to ja zawsze mam problem jak zareagować. Z jednej strony nie chcę, żeby się zablokowała, z drugiej, chcę żeby próbowała.
Podziel się: