reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Ja też obstawiam wieloryba!!! Jak się nas zbierze większość to cię Asiu przegłosujemy :-p

Ale fakt - Julek na widok dźwigów aż piszczy.

Nie przegłosujecie, bo autor wyraźnie określił, co narysował:wściekła/y:.

Widzę, że niewiele osób poznało się na talencie mojej córki ale cóż, z prawdziwą Sztuką tak bywa. Wystarczy chociażby spojrzeć na życie Van Gogha czy Modiglianiego oni też byli kiedyś niedoceniani...;-)

reklama
to ja tylko powiem ze kamilka od tygodnia spi z wyjetymi szczebelkami w lozeczku ... i nie wychodzi z niego z rana zanim nie przyjdziemy do niej (pewnie to sie jeszcze zmieni ) ... z zasypianiem tez nie ma problemu ... lezy grzecznie w lozeczku i nie lazi po calym pokoju .

to ja tylko powiem ze kamilka od tygodnia spi z wyjetymi szczebelkami w lozeczku ... i nie wychodzi z niego z rana zanim nie przyjdziemy do niej (pewnie to sie jeszcze zmieni ) ... z zasypianiem tez nie ma problemu ... lezy grzecznie w lozeczku i nie lazi po calym pokoju .
U nas było odwrotnie - uczyliśmy Julka, żeby wychodził, zabierał ze sobą picie i przychodził do nas. Takie z nas lenie. A teraz już śpi na kanapie i nie ma problemu. Jak go kładziemy spać, czy w dzień czy na noc nie robi wycieczek. Rano nas woła, żeby sie koło niego jeszcze położyć - tego nie dało się zrealizować w łóżeczku.

Olo od wczoraj śpi z wyjętymi szczebelkami. Na razie nie wychodzi jak się rano obudzi, czeka na kogoś z nas. Wczoraj też ladnie zasnął. Zresztą nawet jakby wyszedł to ja mam taki sen, ze i tak bym go usłyszała. Myslę, ze jak wszystko dobrze pójdzie to po wakacjach będzie przesiadka na łóżko. :tak:

No to u nas chyba bardzo dlugo bedziemy spac w lozeczko po to tez bylo kupione nowe turystyczne. Majcik jest mala i drobna wiec narazie nie ma mowy o kupnie nowego lozka :-):-) co do szczebelkow. Maja kaze sobie wyjmowac jak sie obudzi i wtedy wychodzi, a jak sie pozniej kladzie spac to kaze sobie je wlozyc jakby sie bala ze wypadnie. :laugh2::laugh2::laugh2:

U nas też na razie łóżeczko zostanie. Nie będę kupować łóżka dla Jagody, bo ma, tyle że na nim śpi babcia. Tak więc Jagoda w łóżeczku będzie spać tak długo, jak długo babcia będzie z nami. Czyli jak Jagoda przestanie w końcu chorować.

reklama
u nas te szczebelki to tez nie byly po to zeby mala przeniesc na duze lozko ... poki tu mieszkamy to mala bedzie spala w lozeczku ... a jak sie przeprowadzimy (za rok) to dopiero bedziemy myslec o kupnie czegos dla niej bo lozeczka nie bedziemy juz przewozic ...
a z tymi szczebalkami to u nas bylo jak u woloszki ze mala kazala je sobie wkladac i wyjmoac w zaleznosci od potrzeby ... a teraz szczebelki schowalismy i mala nie marudzi bo ich nie widzi ...

Do góry