reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Dobre to musi super wyglądać.Mój nie karmi i nie wpadł na ten pomysł ale tylko dlatego,że z jedzonkiem nie wędruje.Jak ma coś zjeść to w krzesełku:yes:

reklama
A mój mały ostatnio podkradł siostrze żelazko (takie do zabawy) i patrzymy co on zrobi, a ten skubany poszedł do przedpokoju i wtyczkę próbował pchać do kontaktu:tak::-D. Sprytne te nasze dzieciaczki:-). O takich wyczynach, jak wchodzenie na parapet, czy krzesło jak mam nie patrzy, to już nie wspomnę...:szok::eek::baffled::-p.

Victor zaczął wchodzić już na fotel od kompa i mimo,że ma kółka i mu ucieka jakoś mu to wychodzi:no2:
Zuzia to Kubuś sprytniusi.

Lidijka Naj,naj,najlepszego!!!:-) no i oczywiscie gratulacje dla juniora!!
vici,woloszki z roslinkami to dosc skomplikowana sprawa....przede wszystkim jakie macie balkony sloneczne,polcieniste,wiertrzne,bez odkryte pod dachem itp to bardzo istotne info.no i oczywiscie czy lubicie troske o roslinki bo niektore balkonowe trzeba i dwa razy dziennie podlewac i z ususzonych kwiatostanow oczysczac.Generalnie bardzo dobrze spisuje sie lawenda kwitnaca,lubi sloneczne miejsca i jest malo wymagajaca.Polecam tez Margerytki,dosc dobrze sie chowaja a i pieknie wygladaja.z wiszacych dla leniuszkow i na wietrzne miejsca niedozdarcia pelargonnie.

To ja poprosze o "przepis" na zagospodarowanie wietrzego, zacienionego balkonu - jakies pnacza na kratke, ktore beda zielone zima, a w lecie beda kwitly, jakies male roslinki do skrzyki i kilka "spuszczajacych sie" (kurcze, dzwinei to brzmi :-D ). Aaa... i musza to byc niezniszczalne roslinki :-D :-D
Czy sa takie, ktore moglyby tam zostac na zime??
Jestem zielona :cool2: :laugh2: :cool2:

Priscilla Na wietrzna kratke polecam Hedere albo Wiciokrzew.Ale na zime i tak musisz oslaniac doniczke otulina.Na wietrznym zacienionym balkonie niestety rosliny obficie kwitnace slabo sie chowaja....:-( poszperam w moich ksiegach i poszukam moze znajde cos co spelni Twe oczekiwania :tak:

reklama
Oooo... Dzieki :-)
Sliczny ten wiciokrzew :tak: Musze sie wybrac na gielde bo juz najwyzsza pora cos zasadzic - ciekawe czy to spotkam :confused:

Do góry