reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
czarownica wiesz jak my nosimy nasze dzieciaczki na biodrze.Chwytasz maluszka tak jak by w pół i opierasz dzieciątko sobie na biodrze a dziecko wygląda tak jak by leżało na brzuszku a Ty masz wolna jedną ręke.Ja też tak Dominisie nosze ona to uwielbia.

nasza mala ciagle sie nie obraca (a to leniwiec :) ) ale za to bardzo ladnie trzyma juz glowke przy podnoszeniu za raczki :) chwyta zabawki i wsadza je do buzki :) i tez pomaga mi trzymac butelke przy piciu wody :) coraz glosniej sie smieje i bardzo duzo gada "po swojemu"; poza tym potrafi wodzic wzrokiem za ruszajaca sie osoba lub zwierzakeim :)

Koniecznie poprosze o fotke z takim sposobem noszenia na biodrze!
Idzia gratulacje osiagniec małej. Julek tez juz co moze pakuje do buzi.

Moja Dominisia zaczeła sie sama przekrecać z brzuszka na plecki.Z plecków na brzuszek jeszcze jej nie wychodzi.A rączki też pakuje do burz czasem mojego palca wezmie i chce mnie dziabnąć w palca.Wodzi równiesz za przedmiotami i za osobami oczkami.Czasem to by głowe o 360 stopni obkreciła aby zobaczyć tatusia.Śmieje sie już całum głosem i nawet umie krzyczeć głośniej na mame,bo o gadaniu po swojemu to juz niewspomne jak gada do wszystkich.

reklama
tak dziewczyny - nasze maluszki juz coraz wiecej potrafia :)
ostatnio moja kamilka tak glosno krzyknela na zabawke ze az podskoczylam ;D

Do góry