reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
To teraz ja musze się pochwalić co moja Dominisia dziś zrobiła.Postanowiłam Dominisie dziś posadzić na nocniczek żeby zobaczyć czy będzie w ogóle na nim siedzieć.A niunia zrobiła w nocniczek siusiu.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor robi sobie wycieczki po pokoju.Poczatek ma przy komp wstaje przy fotelu od kompa,idzie do naroznika pozniej przechodzi do foteli przy lawie i obchodzi ja dookola i znow od komp zaczyna.Ale sobie trase obiol mielismy ubaw z niego niezly.
Rybcia_21
Brawo Vici dla synusia.
vici
Dzieki sliczne moze w koncu skoncza sie upadki niekontrolowane.
natala_2006
Hej dziewczyny!! Mam nadzieje ze mnie pamietacie jeszcze, istanialam kiedys na tym forum jako Bunia43 ale pozniej w zwiazku z przeprowadzka nie mialam neta i dopiero teraz moge tu powrocic.
Moja Amelka to bardzo zadziwiajace dziecko. Mimo tego ze ma wade serca rozwija sie nader szybko, odkad skonczyla 7 miesiecy krzyczy ciagle baba, mama, tata, papa i dada!! W jej rozumieniu to pewnie tylko sylaby trafnie zlozone ale my jestesmy bardzo szczesliwi gdy patrzac na mnie powie mama :-)
Od niedawna "smiga" po calym domu w chodziku i nawet gdy sie ja trzyma za rece to drepcze az sie kurzy
Nie mozna z nia usiedziec w miejscu bo chce byc w kilku miejscach naraz:-)
Niestety 20 lutego jedziemy do Amelcia do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie na operacje jej serduszka, poniewaz wada ktora ona ma najpierw sie stopniowo pomniejszala a pozniej sie momentalnie pogorszylo. Miala 2 dziurki a nagle pojawil sie 3 ubytek na tetnicy na dodatek przykryty tetniakiem i od razu zapadla decyzja- konieczna jest operacja :-(
Pozdrawaiam was wszystkie bardzo serdecznie i postaram sie tu wpadac w miare posiadanego czasu
Moja Amelka to bardzo zadziwiajace dziecko. Mimo tego ze ma wade serca rozwija sie nader szybko, odkad skonczyla 7 miesiecy krzyczy ciagle baba, mama, tata, papa i dada!! W jej rozumieniu to pewnie tylko sylaby trafnie zlozone ale my jestesmy bardzo szczesliwi gdy patrzac na mnie powie mama :-)
Od niedawna "smiga" po calym domu w chodziku i nawet gdy sie ja trzyma za rece to drepcze az sie kurzy
Nie mozna z nia usiedziec w miejscu bo chce byc w kilku miejscach naraz:-)
Niestety 20 lutego jedziemy do Amelcia do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie na operacje jej serduszka, poniewaz wada ktora ona ma najpierw sie stopniowo pomniejszala a pozniej sie momentalnie pogorszylo. Miala 2 dziurki a nagle pojawil sie 3 ubytek na tetnicy na dodatek przykryty tetniakiem i od razu zapadla decyzja- konieczna jest operacja :-(
Pozdrawaiam was wszystkie bardzo serdecznie i postaram sie tu wpadac w miare posiadanego czasu
vici
Trzymamy kciuki za Amelcie i zdrowka zyczymy.
Rybcia_21
natalka bardzo dużo zdrówka dla Amelci.
reklama
Podziel się: