reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Ja też podobnie jak Priscilla jestem pod wrażeniem zajęć:-) załączam zdjęcie: tylko jedno z lampą żeby dzieci nie wystraszyć;-)
w lewym rogu główka Victorii w środku Polka, która w pewnym momencie zostawiła rodziców i poszła bawić się z inną mamą i tatą :no: chyba ma nas dosyć:szok:
A Priscilla to suuuper zgrabna dziewczyna;-) jak wy wszystkie takie laski jesteście to mnie czeka mnóóóóóstwo pracy przed naszym spotkaniem;-):cool2::elvis::confused::-p

reklama
Papajka co ty gadasz kobieto z czego sie chcesz odchudzac.
Ja juz nie mam sily do swojej wagi :)
Najpierw pierwsza ciaza, lezenie w szpitalu, kroplowki, lekarstwa.
Powiem tylko tyle ze wychodzac ze szpitala po 5 dniach nie moglam wlozyc koszuli w ktorej przyszlam :( zalamka normalnie.
Pozniej po porodzie eksperymenty na srodkach hormonalnych :) czyli + nastepne kg.
Pozniej ciaz druga tu odwrotnie chudlam jak najeta (nareszcie :) ) no ale to niebezpieczne dla dziecka.
Mialam znow isc do spzitala ale sie nie dalam jadlam jak najeta i znow wymiotowalam (przez 9 miesiecy) ni i znow+ kg.
No ale szkoda slow jeszcze nie wygladam jak potwor chyba hehehehe
A co do tematu to mamy zamiar isc w sobbote na te zajecia jak nie zaspimy.
Przyjedziemy cala rodzinka, chyba ze chlopaki mnie podwioza a ich wysle na zakupy :)
Ale papajka powiedz mi czy jest tam jakies miejsce zeby np Maksik mial gdzie sobie posiedziec albo pobawic?

Papajka co ty gadasz kobieto z czego sie chcesz odchudzac.
nie powiem - łechce to moją próżność ;-) ale ja niestety jestem realistką:no:

Ale papajka powiedz mi czy jest tam jakies miejsce zeby np Maksik mial gdzie sobie posiedziec albo pobawic?
Na zajęciach jedna z mam przyszła ze swoim na "oko" 9 -11 letnim (niezłe oko:-D) synem, który też włączył się do zabawy. Ale wydaje mi się że lepiej zapytać się prowadzących. Ja wcześniej zapytałam czy mąż może też uczestniczyć-to zależy od ilości osób-bo sala jest niewielka.

Papajka, co Ty wygadujesz!! :laugh2:
Normalnie rozbawilas mnie do lez :-D :-D :-D
Ty i odchudzanie hihi :laugh2: To ja chyba tez powinnam zaczac :confused:
Ja i zgrabna dziewczyna hahaha - chyba pokaze to mezowi, bo jak mu powiem, to nie uwierzy :laugh2: :laugh2: :laugh2: To od niego ciagle slysze, ze mam gdzies za duzo :laugh2: Ale ja tam sie nie przejmuje - jak mu sie nie podoba to niech sobie zmieni :cool2: :cool2: :cool2:
Woloszki, ostatnio tez jedna kobitka byla ze straszym synkiem, ale siedzial normalnie z nami i obserwowal zajecia. To jest dosc male mieszkanie - kawalerka. Jedna czesc jest jadalna (mozna tam usiasc) a w drugiej sa zajecia. Przedpokoj jest malusienki - mozna tlyko zostawic kurtke i buty.

Ja ostatnio zostawilam mojego tate przed budynkiem (musialam go wziac bo kacyk mi troche dokuczal :-D ) aby nie robil tloku w srodku ;-) Ale teraz sila przyciagne meza na zajecia wiec bedzie nas wiecej :cool2:

Papjka oświeć mnie please spotkałyście się z Priscillą na jakiś zajęciach na które wybiera się też Woloszki?
Nie czytam regularnie, a wzbudziłyście moją ciekawość.

papajka,Priscilla widze ze zajecia przypadly wam do gustu :-) ciesze sie bardzo.Cwiczycie z maluszkami w domciu??Bo ja nini pokazalam co i jak i dziala ;-)
Magdalena Priscilla i Papajka spotkaly sie na bobomigach na ktore my tez chodzimy i jeszcze Woloszki ma tez chodzic :-)

Dziewczyny ja to się tak jaram tym miganiem że szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magdalena25 BUBA już odpisała;-)
Dzisiaj mówię do Polki: poczytamy książeczkę? i pokazuję na migi dłońmi i mówię"daj książeczkę" i to też na migi, a ona odwróciła się i mi daje ... czytanki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
zachęcam Was wszystkie- u nich na stronie BOBOMIGI jest calusieńki słowniczek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
O to jutro maz zadzwoni zeby sie zapisac na sobote teraz sobie 2 budziki nastawimy :-D :-D
Jak to takie malutkie mieszkanko to chyba bede musiala chlopakow gdzies wyslac naz spacerek :))))

Do góry