reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Słuchajcie krajanki :-) - te naturalizowane też ;-) - zalogowałam się w wersji demo sytemu żłobkowego i wizualnie przynajmniej wygląda z sensem. Proponuję obczaić temat zawczasu.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
"S l o i k" ????
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
że zakręcona? :-)
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
System może i wygląda sensownie, ale miejsc w żłobkach jak nie było tak nie ma Zapisywałam małą jak tylko dostała pesel czyli jak miała jakieś 3 tygodnie (bo wiedziałam że po macierzyńskim i wypoczynkowym wracam do pracy), idę sobie pod koniec grudnia zapytać jak tam lista a babka do mnie "No wie Pani może we wrześniu się dostanie, ale powtarzam MOŻE" Dobrze że moja siostra może się nią narazie zająć.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - a ja się zastanawiałam skąd Ty "niesłoiku" ;-)Ale dojazd dobry.
Mamusiacóreczki - ja zapisałam Młodą jak tylko dostałam akt urodzenia, do wczoraj w Wawie był podobny system, mi powiedzieli w wybranym ( jednym z trzech ) żłobków, że mam szansę na wrzesień 2012.
Mamusiacóreczki - ja zapisałam Młodą jak tylko dostałam akt urodzenia, do wczoraj w Wawie był podobny system, mi powiedzieli w wybranym ( jednym z trzech ) żłobków, że mam szansę na wrzesień 2012.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zarejestrowałam się, ale numer wniosku niestety wysoki Ale sama jestem sobie winna bo jak ...... wchodziłam nie tam gdzie trzeba, dopiero jak mnie koleżanka oświeciła, to w ciągu kilku minut się udało....