reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

reklama
To ja też będę dobrze radzić :-D - okład na szyję z gotowanych, tłuczonych ziemniaków! I nie żartuje, to podobno stary sposób, zdradzony przez naszą nauczycielkę emisji głosu (śpiewaczka operowa). Gotuje się ziemniaki, zawija w ręczkik, tłucze i na szyje (alee z podkładką ręcznikową, by było ciepło, ale nie popazyc się) i tak trzymać max 10 minut. Podobno działa... I jeszcze szałwia z miodem - zdaje się, że chrono struny głosowe, czy cuś. Reszty nie zapamiętałam, a sporo tego było... A ja polecam jak zwykle cytrynę z miodem do płukania gardła.

Dzisiaj w nocy Olek dostal lekkiej goraczki, 37,7 teraz tez ma temp., dalam mu syrop, ciekawe od czego ma ta temp mam nadzieje ze od zebow a nie od zadnej choroby

madlen ja czytałam, ze gorączka pojmuje się jako temperature od 38 stopni, a skoro Oluś ma 37,7 to jest szansa, ze to ząbki dają o sobie znać i oby tak było. bo my tu już dość mamy tych wszystkich chorób, które napadają na dzieciaczki. trzymam kciuki, zeby to były ząbki.

Tez mam taka nadzieje bo kataru ani kaszlu nie ma, tylko caly czas sie temp utrzymuje, choc mam pewne obawy bo maz chory i ja tez cos przeziebiona jestem.

reklama
rumiane i szorstkie policzki - uczulenie???????????

nie pamiętam gdzie i czy dobrze pamiętam ale chyba gdzieś, kiedyś wyczytałam, ze takie objawy mogą byc objawem alergii.
pomóżcie:-( proszę.

jesli dobrze kojarzę to winowajcą jest żółtko:wściekła/y:

Do góry