reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas dzisiaj dwie rzadkie kupy, a też górne ząbki juz się szykują do wyjścia. Mysz mam nadzieję, że poza kupkami nic się nie dzieje.
Żaniu jak Majeczka? Uspokoiło się?
Żaniu jak Majeczka? Uspokoiło się?
Noukie
Majowa mama 2007
na pewno zeby - toż te zęby zawsze są winne;-)
U nas za wszystko odpowiedzialne sa zęby a zębów jak nie było tak nie ma
mysz1978
Fanka BB :)
Troche sie chyba uspokoilo - rano kupe mial taka w normie raczej, za to martwie sie czyms innym.
Wnuk niani od Jasia wymiotowal i mial biegunke i jest w szpitalu No a ten wnuk codziennie bywa u babci (czyli niani Jasia) no i dzis tez byl - dzwonila do jego mamy zeby zwolnila sie z pracy i przyszla po niego i pojechala zn im do lekarza.
Strasznie sie boje zeby Jasio sie nie zarazil no bo to pewnie jakis wirus... :---(
Wnuk niani od Jasia wymiotowal i mial biegunke i jest w szpitalu No a ten wnuk codziennie bywa u babci (czyli niani Jasia) no i dzis tez byl - dzwonila do jego mamy zeby zwolnila sie z pracy i przyszla po niego i pojechala zn im do lekarza.
Strasznie sie boje zeby Jasio sie nie zarazil no bo to pewnie jakis wirus... :---(
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Troche sie chyba uspokoilo - rano kupe mial taka w normie raczej, za to martwie sie czyms innym.
O kurcze... No to miejmy nadizeję że nic nie podłapal
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
kochane dziewczynki dzieki za troskę z Mają już lepiej byłyśmy u lekarze w środe bo się tak martwiłam że spać po nocach nie mogłam a ona w dodatku nawet w nocy robiła kopkę bidulka, dupkę miała strasznie czerwona i bardzo płakała jak ja przebierałam i na nic wietrzenie dupki i mąka ziemniaczana lekarz przepisał maść na dupkę i pomogło na drugi dzień już było lepiej dała sie spokojnie przebrać, w przychodni wzięli próbkę do badania i okazało sie wczoraj że to wirus na szczęście już jej przeszło właśnie wczoraj;-) a i tak powiedziała lekarka że jak to wirus to sie nie leczy trzeba tylko pilnować żeby dziecko dużo piło wody nie soków czy herbat
mysz jak Jasio?
mysz jak Jasio?
Podziel się: