reklama
Gaal
Fanka BB :)
dla wszystkich pochorowanych dzieciaczków i mamuś ( myszka) duzio zdrowia od zuzi! zdrówka!!!!
babajaga- nie mam doświadczenia z wychodzącymi ząbkami, ale może warto pomóc synusiow znieść ten ból troszkę łagodniej? a jak radzą sobie inne dziewczyny?
babajaga- nie mam doświadczenia z wychodzącymi ząbkami, ale może warto pomóc synusiow znieść ten ból troszkę łagodniej? a jak radzą sobie inne dziewczyny?
Anieczka
Zaangażowana w BB
U nas nie ma takich plamek, ale cała broda w krostkach
Najprawdopodobniej jest to wynik ślinienia się. Wystarczy przemywać często wodą to samo zejdzie.
Noukie
Majowa mama 2007
Jak czytam ile dajecie kropli wit. to myślę że muszę się przejść do pediatry i zapytać czy aby na pewno Emi nie dostaje za dużo. Teraz mamy zalecenie 4 krople Devikapu (wit. D3) i 3 krople Vibowit Niemowlę.
My od urodzenia mamy zalecone 5 kropli D i 5 kropli K i żadnej ciemieniuchy nie ma
Rafał dalej troszkę pokasłuje mam nadzieję że do niedzieli sie nie pogorszy. Tyle ostatnio musże w niego władować tych leków że szlag mnie trafia. Bo okropnie nie chce pic tych leków. Z wit d i cebionem multi nie mam problemów bo to juz od dawna. Ale teraz doszło jeszcze wapno w kropelkach i wit c. Pluje, krzywi sie odkreca głowę. Mało tego jeszcze muszę dawać wit b i kwas foliowy po pól tabletki i jak ją rozpuszcze to za skarby nie chce tego pić. Czy macie jakieś sposoby na dawanie leków ????
ewula - ja witaminę c dawałam na herbatce - gorzej z wapnem bo za cholerę nie chciał pic wypluwał - więc właściwie nigdy nie dostał pełnej porcji z dziećmi już tak jest niestety - najgorzej było z zakrapianiem noska a sprobuj na swoim mleczku albo na herbatce właśnie ...
M.M
Mamusia majowa'07 :)
ewula no ja tez myślę ze najlepiej z czymś zmieszać i już Z czymś co lubi i wtedy chyba nie byłoby problemu... A wapno w syropie to moze spróbuj innej firmy bo rózny smak mają, u nas co prawda od razu za pierwszym razem sie udało bo jak widzi jak sie zblizam z syropkiem w kieliszku to wręcz ise rzuca na niego Ja mu daję firmy Hasco lek taki z czerwonym trójkatem na etykiecie na dole. Dużo zdrówka życzę!
reklama
JA widze światełko w tunelu, katar chyba przechodzi, teraz siedze i prosze w myslach by kaszel sie jakiś nie przyplątał.
uraz ma taki, ze ciezko cos kolo buzi zrobic.
Devikap i Vigantol maja różną zawartość witaminy, moze dlatego az tyle.
uraz ma taki, ze ciezko cos kolo buzi zrobic.
Jak czytam ile dajecie kropli wit. to myślę że muszę się przejść do pediatry i zapytać czy aby na pewno Emi nie dostaje za dużo. Teraz mamy zalecenie 4 krople Devikapu (wit. D3) i 3 krople Vibowit Niemowlę.
Devikap i Vigantol maja różną zawartość witaminy, moze dlatego az tyle.
Podziel się: