reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

Hej właśńie walczymy z przeziębieniem, byłam u sąsiada który osłuchał mi małego i pod tym względem jest ok. ale stwierdził, ze daje za mało vigantolu (w przychodni ediatra kazała podawac po jednej kropli plus cebion multi, karmiony jest nutramigenem). Dziewczyny po ile kropli dajecie teraz dzieciakom ???

reklama
THX, teraz tylko znowu wycieczka do przychodni po recepte :-| jakos pediatra z przychodni nawet nie zainteresował sie tym ile daje w tej chwili. o tym ze maja skrajnie odmienne zdanie co do ciemiączka to juz nie wspomne nawet:-(

Mój syniu też na karku ma znaki "dziobnięcia bociana", no i jak zasypia przy piersi to mu szczęka pada w drgania.

Mnie sie wydaje, ze te "dziobniecia" to od potu jak był mały, tzn zrobiły sie jak były upały i tak zostało , jak sie zgrzeje lub mocno spoci przy jedzeniu to sie "zaogniają" a potem bledną

tez zauwazylam ze jak Jasio sie spoci to to znamie bocianie bardziej mu sie zaczerwienia - mam nadzieje ze faktycznie to w miare szybko zniknie... Nie jest wypukle, ale i tak bylabym spokojniejsza gdyby go nie mial...:dry:

my dajemy tylko Vigantol..i tylko 1 kroplę

Igi ma podwyższoną temperaturę- 38 stopni...idą chyba następne zęby, bo nie widzę innych dolegliwości (typu katar, kaszel)...Jak myślicie podać coś , czy mamowe mleko wystarczy?

reklama
Tylko katar , albo az katar. Nam jeszcze nie mineło- 5 dzien...
wg powiedzenia jeszcze dwa, bo nie leczony 7 dni, a leczony 1 tydzien ( czy jakos tak)
MAsakra dla naszych maluchow. Miesiek jak je to sie dławi i mysl, ze inne dzieci podobnie, i ciagle glodny i przez to rozdrazniony, w domu kazdy z katarem chodzi, az sie boje ze jak mu przejdzie to od kogos znowu cos złapie :wściekła/y:

Do góry