reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

reklama
Gaal my nie szczepiliśmy Oliwki.
Stwierdziliśmy, że skoro ja jestem z Niunią w domu i nie ma ona styczności z dziećmi to zaszczepię ją dopiero jak będzie szła do przedszkola. Tak doradzil mi pediatra. A Ty szczepiłaś małą ZU?

Gal - no ja napisalam ze nie szczepilam - ani na pneumo, ani na meningo.
Za jakeis 1,5 roku czy 2 lata zaszczepimy :tak:

Zaczynam sie niepokoić o to że piotrek przestał lubić mycie ząbków :-( Kiedyś nei było problemów w ogóle, wrecz sei cieszył jak widzial co sie szykuje a teraz zaczęły sie histerie :-( Im ma iwecej ząbków tym gorzej :-( o co może chodzić?

U nas też ostatnio mycie ząbków jest porażką, chyba mu idą następne i taki drażliwy. A najgorsza sprawa, to zrobienie czegokolwiek przy nosku. Ostatnio mu się zatyka, nie da sobie ani odciagnąć fridą, ani psiknąć. Koszmar. Mysz a Jasiowi przeszedł ten katar?
Ja też nie szczepiłam na pneumokoki i meningokoki, na rota też nie.

jesli chodzi o katar to sa 2 dni przerwy i potem znowu przez dzien katar, potem znowu przerwa i potem katar itd :baffled:

reklama
Do góry