reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

reklama
Gaal my nie szczepiliśmy Oliwki.
Stwierdziliśmy, że skoro ja jestem z Niunią w domu i nie ma ona styczności z dziećmi to zaszczepię ją dopiero jak będzie szła do przedszkola. Tak doradzil mi pediatra. A Ty szczepiłaś małą ZU?

Gal - no ja napisalam ze nie szczepilam - ani na pneumo, ani na meningo.
Za jakeis 1,5 roku czy 2 lata zaszczepimy :tak:

Zaczynam sie niepokoić o to że piotrek przestał lubić mycie ząbków :-( Kiedyś nei było problemów w ogóle, wrecz sei cieszył jak widzial co sie szykuje a teraz zaczęły sie histerie :-( Im ma iwecej ząbków tym gorzej :-( o co może chodzić?

U nas też ostatnio mycie ząbków jest porażką, chyba mu idą następne i taki drażliwy. A najgorsza sprawa, to zrobienie czegokolwiek przy nosku. Ostatnio mu się zatyka, nie da sobie ani odciagnąć fridą, ani psiknąć. Koszmar. Mysz a Jasiowi przeszedł ten katar?
Ja też nie szczepiłam na pneumokoki i meningokoki, na rota też nie.

jesli chodzi o katar to sa 2 dni przerwy i potem znowu przez dzien katar, potem znowu przerwa i potem katar itd :baffled:

reklama
Do góry