Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie można jeść wedzonych ryb w ciąży więc mąż zje całą sam ale warto miec w lodowce taka przekąskę np na atak głodu o 3 w nocymmm ja też lubie takie wrapy robic na zimno ja z kolei robiłam swoje tak - bardzoooo cieniutko smarowałam tortille musztarda dijon.. kto kiedykolwiek probowal tej musztardy ten wie dlaczego cieniutko- jest bardzo ostra ;-) na to pokrojony w kostke serek brie i porwana w kawałki rukola ;-) w przepisie była jeszcze szynka ale jakos jestem taka mało miesna wiec robilam bez a potem ten sam schemat, zwinac w rulon i kroic na kawałki takie na oko 1,5cm ;-) mniam mniam... moze serek brie nie bardzo pasuje na nasz stan bo to jednak plesniowy ser... ale polecam na przyszłość
a Twoje April z pewnoscia przetestuje.. a chociaz ten 1wszy bo łosoś to nie moja rzecz
Mniam ja tyle rzeczy chciałabym zrobic ale sama nie dałabym rady tego zjeść...A dziś robię tradycyjną salatke jarzynową z majonezem! Mniam!!!