reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Być może. Zobaczymy dziś w nocy.
A mój Tomuś wcale nie płacze, dziecko idealne, chyba grzeczniejszy niż Wiki (przynajmniej na razie)
W szpitalu był bardziej nerwowy, ale leżałam jednak na sali 3-osobowej, bardzo ciasnej i maluchy wzajemnie się nakręcały.
W szpitalu był bardziej nerwowy, ale leżałam jednak na sali 3-osobowej, bardzo ciasnej i maluchy wzajemnie się nakręcały.
Nikos mi położna poleciła espumisan, że można od razu dawać, bo się nie wchłania do organizmu. Dałam wczoraj 10 kropli na noc i spał spokojnie, bo poprzedniej nocy się wyginał i mruczał, bo nie mógł sobie bączka puścić.......
cokies
Fanka BB :)
a ja się martwię tą wagą, karmie piersią a waga stoi po powrocie ze szpitala ubyło mi tylko 5 kilo a nadal mam do wagi przed ciąży 9 kilo ani cholery nic się nie rusza, boje się że to już mi zostanie (przed ciążą też miałam lekką nadwagę) yyhhh...
u was bardzo szybciutko waga schodzi w dół, może by tak więcej spacerować tylko sił brak po cc..
u was bardzo szybciutko waga schodzi w dół, może by tak więcej spacerować tylko sił brak po cc..
cokies
co tu zrobić????????????
reklama
cokies
no na mnie też wszelka aktywność sportowa m.in. rower i tez lipa po cc hmmm..