reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co może, a czego nie może jeść karmiąca MAMA ??? :)

Nikos- a moze to kwestia nowego otoczenia?? Bo u nas było dokładnie to samo...pierwsza noc to był płacz od 12 do 5-tej nad ranem :( W szpiatlu tez dostawła Bebilon w domu NAN ale zwykły.

reklama
A mój Tomuś wcale nie płacze, dziecko idealne, chyba grzeczniejszy niż Wiki (przynajmniej na razie:-D)
W szpitalu był bardziej nerwowy, ale leżałam jednak na sali 3-osobowej, bardzo ciasnej i maluchy wzajemnie się nakręcały.

Nikos mi położna poleciła espumisan, że można od razu dawać, bo się nie wchłania do organizmu. Dałam wczoraj 10 kropli na noc i spał spokojnie, bo poprzedniej nocy się wyginał i mruczał, bo nie mógł sobie bączka puścić.......

a ja się martwię tą wagą, karmie piersią a waga stoi po powrocie ze szpitala ubyło mi tylko 5 kilo a nadal mam do wagi przed ciąży 9 kilo :szok: ani cholery nic się nie rusza, boje się że to już mi zostanie (przed ciążą też miałam lekką nadwagę) yyhhh...
u was bardzo szybciutko waga schodzi w dół, może by tak więcej spacerować tylko sił brak po cc..

reklama
Do góry