reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
karolaola, zależy od tego ile karmień jest. U nast wtedy było 6-7 karmień na dobę i starczało bodajże na 7 dni. Kupowałam czeski (niemiecki też miałam) - dla mnie różnica w efekcie żadna - tylko cenowo opłaca się z Czech (dla nas).
Kupowałam w aptece czeskiej: SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
(wpłaca się na konto polskie, więc luz)
I zauważyłam taką zależność, że zawsze w czwartki pakują w hurtowni, w czwartek/ piątek nadają na poczcie polskiej i w poniedziałek, najdalej wtorek(priorytet) jest listonosz .
To ważne, bo myślałam, że jest ciągłość - czyli zaksięgowana kasa i od razu wysyłka.. No i dlatego czasami miałam 'braki' na stanie.
Kupowałam w aptece czeskiej: SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
(wpłaca się na konto polskie, więc luz)
I zauważyłam taką zależność, że zawsze w czwartki pakują w hurtowni, w czwartek/ piątek nadają na poczcie polskiej i w poniedziałek, najdalej wtorek(priorytet) jest listonosz .
To ważne, bo myślałam, że jest ciągłość - czyli zaksięgowana kasa i od razu wysyłka.. No i dlatego czasami miałam 'braki' na stanie.
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Akutan albo może oby się nie przydało
Ja też mam zamiar jeść wszystko... Sama z siebie dużo nie jem (bo np nie lubię) i nie mam zamiaru się jeszcze bardziej ograniczać, jeżeli coś będzie nie tak i będę musiała z wielu rzeczy rezygnować po prosty przestanę karmić. W ogóle jakoś do tego mnie nie ciągnie ale zobaczę jak to jest i zdecyduję co dalej;-)
Ja też mam zamiar jeść wszystko... Sama z siebie dużo nie jem (bo np nie lubię) i nie mam zamiaru się jeszcze bardziej ograniczać, jeżeli coś będzie nie tak i będę musiała z wielu rzeczy rezygnować po prosty przestanę karmić. W ogóle jakoś do tego mnie nie ciągnie ale zobaczę jak to jest i zdecyduję co dalej;-)
Ostatnia edycja:
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Właśnie też słyszałam, że szybciej się chudnie przy karmieniu;-)
Bo ja to w ogóle mam zamiar zrzucić jeszcze nadprogramowe przedciążowe kilogramy
Bo ja to w ogóle mam zamiar zrzucić jeszcze nadprogramowe przedciążowe kilogramy
Ostatnia edycja:
reklama