reklama
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Nicolka zaczeła dbac o figurę ;D, bo od kilku dni robi po kilka przysiadów - a może pokazuje mamusi, że tez powinna zacząć ćwiczyć . No i uwielbia przewroty do przodu ( z małą pomocą mamusi) - staje na tapczanie, przysiad, raczki na tapczan, głowkę chowa do wewnątrz i odpycha sie nóżkami, a ja wtedy troche ją unosze, żeby nie stawala na głowce i przewrót :laugh:. Albo przewrót przez skrzynię (czytaj: przez nogi tatusia ;D) - wtedy to sie dosłownie rzuca na żywca, nie patrzy gdzie spada i nie boi sie w ogóle - dzisiaj to prawie wyladowala na podłodze, ledwie ja zdązylismy chwycic za nogę, a głową juz prawie dotykała dywanu.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Oj K. mi robi awantury ostatnio o bb, jak się bawi w pokoju i nie śpi właśnie a ja chcę dojść do kompa to od razu jest wrzask, ale jak go wezmę na ręce to ze mną ogląda i jest ok ;D. Ale musiałam ograniczyć włączanie kompa w dzień, bo i tak z nim na rękach niewiele popracuję, a żeby ciągle siedział w necie to jest jeszcze trochę za mały . Tyle że dane się same nie opracują :.
K. całuje swoje odbicie w lustrze :laugh:, od kilku dni jest bababa, dzisiaj jak m. przyszedł z pracy to tak się na mnie nażalił, niedobra mama chciała zupke dać i kaszkę i chrupki.
A chrupki to dzisiaj nam wciskał, sami sobie jedzcie 8).
A i gryzie nas okrutnie, taka forma całowania : tylko bardziej bolesna .
Do tego nauczył się obsługiwać kilka dni temu taką zabawkę co wydaje odgłosy jak się naciśnie guziczki i przekręci takie plastikowe karteczki, i dzisiaj pół dnia rżenia konia słuchałam (jego ulubiony odgłos :)
K. całuje swoje odbicie w lustrze :laugh:, od kilku dni jest bababa, dzisiaj jak m. przyszedł z pracy to tak się na mnie nażalił, niedobra mama chciała zupke dać i kaszkę i chrupki.
A chrupki to dzisiaj nam wciskał, sami sobie jedzcie 8).
A i gryzie nas okrutnie, taka forma całowania : tylko bardziej bolesna .
Do tego nauczył się obsługiwać kilka dni temu taką zabawkę co wydaje odgłosy jak się naciśnie guziczki i przekręci takie plastikowe karteczki, i dzisiaj pół dnia rżenia konia słuchałam (jego ulubiony odgłos :)
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Nicolka robi alarm jak tylko zobaczy ze komputer jest wyłączony - jak włączymy to jest ok
reklama
Podziel się: