reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co ma się urodzić, a co się rzeczywiście urodzi:)

Mi wychodzi też dziewczynka :D chociaż wszyscy w rodzinie prognozują chłopaka (natomiast lekarz powiedział ze do końca ciązy nie bedzie nic wiadomo i bedziemy mieli niespodziankę).Ale np. koleżanka własnie urodziła syna - a wychodzi z tabeli ze miała byc dziewczynka, wiec wszedzie jest mały błąd w kalkulacjach :D wiadomo bedzie jak pojawi sie na swiecie Maluszek :D

reklama
Paulina a czemu lekarz ci powiedział że bedzie niespodzianka do końca ciaży ?? Nie chce wam powiedziec czy wy nie chcecie ?

Karolla - przyczyna bardzo prosta - ja byłąm zawsze grubsza i na brzuszku odłożyło się troszkę tłuszczyku (nad czym cały czas ubolewam :( ), i aparat nie przebija się dobzre przez to moje ciałoko, a ze w mojej miejscowości nie ma mozliwościskorzystania z usg 3D wiec nie bedziemy wiedzieli do końca ciąży. Mam pytanie, a raczej 2. 1] czy jest moze wsród Nas jeszcze jakas Mama która ma podobną sytuację??? 2] ile płaciłyscie za badanie na 3D, bo moze wybiorę sie do stolicy województwa i zrobię je w prywatnej klinice. Z góry dziękuję za pomoc!
Karolla - ja bardzo bym chciała wiedzieć czy to chłopak czy dizewczynka :D ale cóż....

Paulinko ja tez nie jestem szczypiorkiem ;) ale wydaje mi sie że z odrobinką checi ze strony lekarza no i przy dobrym sprzecie moglibyście sie dowiedziec!!! Moja gin czekala aż mała sie przewróci na boczek żeby nam dokładnie płec podac
nie martw sie jeśli nie dowiecie sie do porodu to bedzie piękna niespodzianka!!!
Buziaczki !!!

reklama
Paulina, poszukaj w wawie, bodajże na Łódzkiej jest gabinet, w którym można zrobić 3D za 100zł.
Jeśli nie znajdziesz, to poproszę moją sąsiadkę, która ma zaplanowane USG na koniec października.
Ja chyba też się zapiszę, ale najpierw poczekam na relację

Do góry