reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co ma się urodzić, a co się rzeczywiście urodzi:)

dzieki za wpisanie na liste. naturalnie dzieki w imieniu antka ;)
to on bedzie najbardziej dumny ze swojego przyrodzenia. jak to chlopiec. kobitki to zawsze marudza na swoje piersi. zawsze sa za duze, albo za male. chlopcy zawsze sa super. nawet jak nie sa ;) hihihi

reklama
Aga-sto :) chłopcy są super :) zdziewczynki też są kochane :) Może wyswatamy nasze dzieciaki, dziewczyny?

Kasia, mama chłopczyka w brzuszku :) :)

Kasia dobry pomysl szkoda tylko ze jestesmy porozrzucane po ca;lej Polsce i nie tylko raczej po calej Europie, ale fajnie byloby kogos odwiedzic :p zobaczymy co na to nasze dzieciaczki jak sie urodza ;D

witajcie kobietki!

Ja chciałabym sie pochwalić iż spodziewam się córeczki.
Informacja jest praktycznie pewna. Od początku ciaży miałam takie przeczucie, a potem jeszcze dwóch różnych lekarzy przy badaniu usg stwierdziło że to DZIEWCZYNKA.

pozdrawiam ja oraz Monisia.

Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk(ur.19,09,2005.Aleks 25/26 tc)sprawdzilo sie smiley
Anusiakanusia-dziewczynka
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
Izabelka-dziewczynka smiley
aga_sto-chlopczyk
niunia25-dziewczynka

reklama
Dzioobku buziaczki "urodzinowe" dla Aleksia. :-* :-* :-* :-* :-* Niech rośnie duży i zdrowy i szybciutko wraca do rodziców i braciszka.

Do góry