reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
bunia nie ma sie co przejmowac peweni ze nie jest malutka teraz dzidize najbardziej rosna .mnie lekarz na 3D powiedizal ze dzidiia jest jakby o tydzien starsza wedlug wagi ale jak juz ktos wspominal tutaj najlepiej okresla sie wiek plodu w 3 pierwszych miesiacach.
i mnie wszsytko sie zgadza po prostu dzidiza troszke wieksza ale jak pisalam moj maz tez byl duzy 5 kg i w rodzinie meza zazwyczaj rodza sie duze dzieci
i mnie wszsytko sie zgadza po prostu dzidiza troszke wieksza ale jak pisalam moj maz tez byl duzy 5 kg i w rodzinie meza zazwyczaj rodza sie duze dzieci
Kasia178
Fanka BB :)
hej!!!
Izabelka, proszę, zmień płeć mojej Kruszynki bo na USG paropkrotnie ujawniło moje maleństwo siusiaczka!!!!!!!! Gina dał 100% gwarancji, że to jednak chłopczyk
Izabelka, kiedy masz USG? czekamy na wieści o twoim dzidziolku
Paddiq, jak tam Twój maluszek? Miałaś usg?
Abi, mój synek, mając skończone 20 tygodni i 1 dzień ważył 376 g- to niemal tyle samo co Twój maluszek i miał ok 25 cm długości
pozdrawiam!!!!
Izabelka, proszę, zmień płeć mojej Kruszynki bo na USG paropkrotnie ujawniło moje maleństwo siusiaczka!!!!!!!! Gina dał 100% gwarancji, że to jednak chłopczyk
Izabelka, kiedy masz USG? czekamy na wieści o twoim dzidziolku
Paddiq, jak tam Twój maluszek? Miałaś usg?
Abi, mój synek, mając skończone 20 tygodni i 1 dzień ważył 376 g- to niemal tyle samo co Twój maluszek i miał ok 25 cm długości
pozdrawiam!!!!
L
lwica
Gość
U mnie w 21 tygodniu malenstwo wazylo 456g,ale czuje ze rosnie bo brzuszek coraz wiekszy i coraz bardziej czuje rozciagajaca skore,az zaczynam sie bac jak duzy bedzie brzusio w 9 miesiacu.Moze maz bedzie musial super taczki na brzusio zrobic hi hi hi!
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka