reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co ma się urodzić, a co się rzeczywiście urodzi:)

reklama
bunia nie ma sie co przejmowac peweni ze nie jest malutka teraz dzidize najbardziej rosna .mnie lekarz na 3D powiedizal ze dzidiia jest jakby o tydzien starsza wedlug wagi ale jak juz ktos wspominal tutaj najlepiej okresla sie wiek plodu w 3 pierwszych miesiacach.
i mnie wszsytko sie zgadza po prostu dzidiza troszke wieksza ale jak pisalam moj maz tez byl duzy 5 kg i w rodzinie meza zazwyczaj rodza sie duze dzieci :)

Ja wazylam 4 kilo prawie zobaczymy jaka dzoidzia urosnie :)
Abi chyba kazda dzidzia rosnie w swojim tepie a od 20 tygodnia to juz pewno duzo urosla :)

Też jestem ciekawa jaki ten mój lokator już duży wyrósł. Mam nadzieję że w czwartek na usg się dowiem.

hej!!!

Izabelka, proszę, zmień płeć mojej Kruszynki bo na USG paropkrotnie ujawniło moje maleństwo siusiaczka!!!!!!!! Gina dał 100% gwarancji, że to jednak chłopczyk :) :) :) :) :) :) :)
Izabelka, kiedy masz USG? czekamy na wieści o twoim dzidziolku :)

Paddiq, jak tam Twój maluszek? Miałaś usg?

Abi, mój synek, mając skończone 20 tygodni i 1 dzień ważył 376 g- to niemal tyle samo co Twój maluszek i miał ok 25 cm długości :)
pozdrawiam!!!!

U mnie w 21 tygodniu malenstwo wazylo 456g,ale czuje ze rosnie bo brzuszek coraz wiekszy i coraz bardziej czuje rozciagajaca skore,az zaczynam sie bac jak duzy bedzie brzusio w 9 miesiacu.Moze maz bedzie musial super taczki na brzusio zrobic hi hi hi!

reklama
Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Anusiakanusia-dziewczynka
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
cieszę się że wam humorki dopisują... :)

Do góry