reklama
Hej!
Co do wagi dzidzi, to nasz w 21 tygodniu ważyła 430gram, a ja wyczytalam, że około 300. ALe jak poczytałam wasze posty to widze,ze ta ksiazka chyba przesadzila...albo my bedziemy mialy jakies olbrzymy...
A co do płci to lekarz 2 razy podczas USG powiedzial,ze CHŁOPAK, ale jak to sam stwierdził "ale głowy pod topór nie położę" - wcale mu sie nie dziwie bo głowa przysługuije jedna na całe życie, a pomyłki się zdarzają. Także czekamy na IGORKA, albo w razie pomyłki na KINGUSIĘ! ;D
Oby było zdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie styczniowe mamusie, no i tatusiów...
Co do wagi dzidzi, to nasz w 21 tygodniu ważyła 430gram, a ja wyczytalam, że około 300. ALe jak poczytałam wasze posty to widze,ze ta ksiazka chyba przesadzila...albo my bedziemy mialy jakies olbrzymy...
A co do płci to lekarz 2 razy podczas USG powiedzial,ze CHŁOPAK, ale jak to sam stwierdził "ale głowy pod topór nie położę" - wcale mu sie nie dziwie bo głowa przysługuije jedna na całe życie, a pomyłki się zdarzają. Także czekamy na IGORKA, albo w razie pomyłki na KINGUSIĘ! ;D
Oby było zdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie styczniowe mamusie, no i tatusiów...
L
lwica
Gość
Edka81 Moja polozna stwierdzila ze przecietna waga na ten wiek to 400g i jak widac po nas to chyba miala racje,wiec w tej Twojej ksiazce chyba troche zanizyli,wazne ze zdrowe.
Jak wiecej wazy to przeciez chyba nie jest zle popatrz na Aleksa Ani dzieki duzej wadze lepiej sobie radzi.
Jak wiecej wazy to przeciez chyba nie jest zle popatrz na Aleksa Ani dzieki duzej wadze lepiej sobie radzi.
Izabelka
Oski i Wercia
Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Anusiakanusia-dziewczynka
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Anusiakanusia-dziewczynka
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
L
lwica
Gość
Dziewczyny nie wiem czy juz widzialyscie ten chinski kalendarz,dzieki ktoremu mozna sprawdzic co ma sie urodzic,podobno sie sprawdza,mnie wychodzi synek i wszyscy tez tak prognozuja zobaczymy czy sie sprawdzi,podaje link.
http://www.bajbus.pl/index.phtml?ids=zanim&kat=swiadome&tmt=chinska
http://www.bajbus.pl/index.phtml?ids=zanim&kat=swiadome&tmt=chinska
reklama
Podziel się: