reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co ma się urodzić, a co się rzeczywiście urodzi:)

Izabelka, my też się cieszymy ;D ;D

izabelka, super organizatorko naszej listy, dziękuję za zmianę płci mojego dziecka :) Moje dziecko też dziękuje, miał już dość bycia dziewczynką ;) ;D ;D ;D

Buziaki :-* :-* :-*

reklama
Hej!
Co do wagi dzidzi, to nasz w 21 tygodniu ważyła 430gram, a ja wyczytalam, że około 300. ALe jak poczytałam wasze posty to widze,ze ta ksiazka chyba przesadzila...albo my bedziemy mialy jakies olbrzymy... ;)
A co do płci to lekarz 2 razy podczas USG powiedzial,ze CHŁOPAK, ale jak to sam stwierdził "ale głowy pod topór nie położę" - wcale mu sie nie dziwie bo głowa przysługuije jedna na całe życie, a pomyłki się zdarzają. Także czekamy na IGORKA, albo w razie pomyłki na KINGUSIĘ!    ;D           
Oby było zdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam wszystkie styczniowe mamusie, no i tatusiów... :)

Edka81 Moja polozna stwierdzila ze przecietna waga na ten wiek to 400g i jak widac po nas to chyba miala racje,wiec w tej Twojej ksiazce chyba troche zanizyli,wazne ze zdrowe.
Jak wiecej wazy to przeciez chyba nie jest zle popatrz na Aleksa Ani dzieki duzej wadze lepiej sobie radzi.

Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Anusiakanusia-dziewczynka
Aniolekk-chłopczyk