reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co kupić na prezent dla syna?

reklama
Zbliża się wiosna (a raczej mamy wciąż brak zimy, której nic nie zapowiada) - to może rowerek biegowy albo hulajnoga.

Do tego u nas zawsze nieśmiertelne - Lego Duplo.

Do głowy mi jeszcze przychodzi drewniana kolejka z IKEA (no i ogólnie wszelkiego rodzaju klocki np. magnetyczne). Moi byli zachwyceni klockami typu słomki, ale nie wiem czy to nie dla nieco starszych dzieci.

Pomyślę nad rowerkiem biegowym, bo hulajnoga już mamy. A jaki rowerek sprawdzony polecacie

@Lusia62 Ja konkretnego nie polecę, ale musisz pamiętać by dobrać go do wzrostu dziecka. No i żeby był w miarę lekki. Wybór jest ogromny.

No to u nas temat wygląda tak: jak nasze dziewczynki mają urodziny to kupujemy NIC. Organizujemy przyjęcie zapraszamy gości jeśli wsrod prezentów nie ma tego o czym marzą (nie narzucam nikomu co ma przynieść to jego wybór jak mnie ktoś pyta to mowie co nasze dzieci lubią i na jakim sa etapie ewentualnie jak ktoś chce wiedzieć to podaję co sie przyda) a nasze dzieci sa średnio zadowolone to wtedy kupujemy to o czym marzą. Jeśli sa zadowolone idziemy gdzieś uczcic urodziny i dajemy 'pierdółkę' np kolczyki albo odkładamy im pieniadze na wiekszy rzecz na którą zbierają.

reklama
Zobacz magnetibook - u nas hitem jest ten z pojazdami. Młody jeszcze nie skończył dwóch lat, ale w miarę samodzielnie potrafi już się bawić.

Do góry