Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Pewnie był przerażony po Radka urodzinachI teraz sobie pomyśli: z kim ta moja żona się zadaje, mój to kilka dziewczyn zna, więc wie, co to za jedne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie był przerażony po Radka urodzinachI teraz sobie pomyśli: z kim ta moja żona się zadaje, mój to kilka dziewczyn zna, więc wie, co to za jedne
Pewnie był przerażony po Radka urodzinach
I teraz sobie pomyśli: z kim ta moja żona się zadaje, mój to kilka dziewczyn zna, więc wie, co to za jedne
i ja sie usmialamTichonku bierz toż to deal Twojego życia majtasy gratis wybacz ewelcia ale aż monitor oplułam
Jest napisane ze to rozmiar 40 ale na moje oko sa wieksze...tzn moze 42 a nawet 44...jak mialam druga paczke taka sama i byly na mnie za duuuze...a za pewnia Cie ze kuper mialam duuuuzyA jak!Biorę!
I te majtasy,jeszczeTylko,że ja mam doś spore piekiełko teraz,mogę w 40-stkę się nie umieścicAle nic to,jak nie będa pasowac to se wtedy większe zakupię
Wreszcie bedzie okazja się spotkac:-)Z okazji majtek
Zastrzyk z witaminy K dostanie Mateuszek po urodzeniu w szpitalu, na ospę nie szczepią, nie są darmowe, ja nic o tym nie wiem bynajmniej, rota 90 jurków jedna dawka a chyba dwie sąNastępne pytania:
-Czy noworodkom w szpitalu podają tu witaminę K?
-Czytałam też kalendarz szczepień i nie znalazłam szczepionki przeciw ospie wietrznejNie szczepią?
-Koleżanka mi powiedziała,że dodatkowe szczepienia (czylli te spoza kalendarza) są tu darmowe,realy?