reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CO KAZDA 'CIEZAROWKA' W IRLANDII WIEDZIEC POWINNA - W trakcie tworzenia :D

reklama
AngelFire kosmetyki przywiozłam sobie z Polski, ale widziałam ostatnio, że już w polskim sklepie można dostać, no i w Dunnes Stores są np. chusteczki nawilżane, płyn do kąpieli. Musisz popatrzeć.

heja dziewczyny :)) Ja np twierdze ze johnson nie jest najlepszy dla dziecka i to samo powiedzial mi lekarz ... Z tej firmy mam jedynie plyn do kapieli i szampon po ktorym Nadinka nie ma zadnych wysypek :))
- Do ciala polecal aqueous cream do calego cialka i wloskow :))
- Pod paszki i na szyjke aby nie bylo odparzen krem morchulin :))

Obra kremy mozna bez problemu zakupic w aptece :))

- Chusteczek uzywalam juz kazdych i wszystkie sa ok johnson papmers huggies :))
- Pampersiki uzywalam huggies ale byly za obcisle wiec teraz uzywam Pampres i jestem bardzo zadowolona :))

Hej dziewczyny Wlasnie takiego forum szukalam :-) sa tu chyba wszystkie informacje ktorych szukam... a jestem bardzo ciekawa wszystkiego wiec wiekszosc dnia spedzam na szperaniu w necie... jestem w 19tc wiec wszystko dopiero przedemna :-)

A jest jakies oddzielne forum dla mam i przyszlych mam z Limerick??

reklama
Dziewczyny korzystalyscie moze z kojcow do karmienia i spania? Takich jak np: Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Warto je kupowac? Rzeczywiscie pomagaja?

Jaki termomentr polecacie? Slyszalam ze te na podczerwien sa dobre - macie moze jakies sprawdzone?

U nas na październikówkach dziewczyny używały właśnie tego i były wniebowzięte efektami. Niestety nie powiem tego z autopsji, bo nie stosowałam. Podobno bardzo pamagają. Ja mam taki zwykły elektroniczny, ale nie miałam okazji na szczęście go sprawdzić:-). W szpitalu małej temperaturę sprawdzali takimi paseczkami, ale czy są dobre i wiarygodne???

Do góry