reklama
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Hej kobitki zagladam tu z sentymentu co do niektorych heeee no i milo poczytac co przede mna bo za 28 dni mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoje niunia ma roczek jeszcze sama nie chodzi ale juz widac ze chce a ze jest dluga i ma chude girki kolana jeszcze nie sa gotowe ale za raczki idziie albo za jedna no i jak wie ze zlapie zaraz cos pozwole sobie pokazac Michalinke buziaczki dla roczniakow
Wczoraj Mikołajek samodzielnie złapał się jeździka-pchacza i przy jego pomocy zrobił kilka kroków, chodzić jeszcze sam nie potrafi ale za dwie rączki i za jedną też mu już nieźle idzie.
A jeśli chodzi o gadanie, najlepiej wychodzi mu tata i dada
A jeśli chodzi o gadanie, najlepiej wychodzi mu tata i dada
Dziewczyny musze sie pochwalic bo jest to dla mnie jak prezent!!!
Wyszlam na krotko do garazu wstawic pranie do suszarki i nagle slysze jak moj maz mnie wola!!! Krzyczal Agata a za nim nasze dziecko powtarzalo to samo! Myslalam ze to przypadek i jak przyszlam, do domu to zaczelismy sprawdzac i faktycznei moje dziecko powiedzialo moje imie!!! Jeszcze nie wie co to znaczy ale dla mnie to bardzo duzo!!!!
Wyszlam na krotko do garazu wstawic pranie do suszarki i nagle slysze jak moj maz mnie wola!!! Krzyczal Agata a za nim nasze dziecko powtarzalo to samo! Myslalam ze to przypadek i jak przyszlam, do domu to zaczelismy sprawdzac i faktycznei moje dziecko powiedzialo moje imie!!! Jeszcze nie wie co to znaczy ale dla mnie to bardzo duzo!!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Dla Sebcia,Mikusia brawa za kroczki!
Allanek zawsze mnie zadziwiał,pieknie!:-)
Pati,witamy,masz sliczną Misię!
Allanek zawsze mnie zadziwiał,pieknie!:-)
Pati,witamy,masz sliczną Misię!
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Agatko! Normalnie rewelacja!!!! Allanek jest super!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No to biegniemy się chwalić ze...Oliwierek zrobił dzis samodzielne 2 pierwsze kroczki i to kilkakrotnie:-):-):-) Pierwsze przeznaczył dla tatusia,Darek był taki szczęsliwy! Aż mnie ukuła zazdrość;-) Takze niedługo zacznie sie chodzenie na całego,narazie za rączkę woli;-)
Podziel się: