reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

reklama
Hej kobitki zagladam tu z sentymentu co do niektorych heeee:-D no i milo poczytac co przede mna bo za 28 dni mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoje niunia ma roczek jeszcze sama nie chodzi ale juz widac ze chce a ze jest dluga i ma chude girki kolana jeszcze nie sa gotowe ale za raczki idziie albo za jedna no i jak wie ze zlapie zaraz cos pozwole sobie pokazac Michalinke buziaczki dla roczniakow

Wczoraj Mikołajek samodzielnie złapał się jeździka-pchacza i przy jego pomocy zrobił kilka kroków, chodzić jeszcze sam nie potrafi ale za dwie rączki i za jedną też mu już nieźle idzie. :tak:

A jeśli chodzi o gadanie, najlepiej wychodzi mu tata i dada :tak:

Dziewczyny musze sie pochwalic bo jest to dla mnie jak prezent!!!
Wyszlam na krotko do garazu wstawic pranie do suszarki i nagle slysze jak moj maz mnie wola!!! Krzyczal Agata a za nim nasze dziecko powtarzalo to samo! Myslalam ze to przypadek i jak przyszlam, do domu to zaczelismy sprawdzac i faktycznei moje dziecko powiedzialo moje imie!!! Jeszcze nie wie co to znaczy ale dla mnie to bardzo duzo!!!!

Pati , Misia musi nam wybaczyc ale Allanek juz sie dawno zakochal w lipcowej Wiktorce!!! Przepraszamy ale jak Cie to pocieszy to jest jeszcze na pewno paru wolnych , fajnych chlopcow!!!

reklama
No to biegniemy się chwalić ze...Oliwierek zrobił dzis samodzielne 2 pierwsze kroczki i to kilkakrotnie:-):-):-):tak: Pierwsze przeznaczył dla tatusia,Darek był taki szczęsliwy! Aż mnie ukuła zazdrość;-) Takze niedługo zacznie sie chodzenie na całego,narazie za rączkę woli;-)

Do góry