reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Niesamowite bobaski nam porosły ;-)
Gratuluję pierwszych kroczków
Dokładnie czy Kaja ma roczek ?? niesamowite :szok:
U nas doszło nowe słowo na kotka woła kitek :-)
Jak mu mówie uratuj lalę to ją reanimuje usta usta :-D

reklama
Tasha...ale kochany ten Twoj synus..a jaki dzielny z niego ratownik!!!!!!Bravo.Moj syneczek narazie mowi w swoim jezyku...robi babci(mojej mamie )..No no no...i kiwa przy tym palcem;-)...sam stoi ale boi sie jeszcze ruszac w ktorakolwiek strone.(mysle ze juz niedlugo doczekam sie na 1 kroczek:))pokazuje jak leci samolot i mowi Est....co znaczy jest :)pokazuje na lampe i mowi Mpa:):)wszystko pokazuje paluszkiem i robi do tego takie miny ze czasem nie moge wytrzymac ze smiechu...:)

Gratuluje wszystkim lipcowym malcom postepow!!!!!!!!!!!!!patrzac przekrojowo przez ostatni rok to sa Ogromne :)!!! Bravo nasze dzielne roczniaki!!!!!!!

Tasha z Adrianka super gościu rośnie, fajnie popatrzeć na niego, a reanimacja usta usta to podstawa hihi
Wogóle wszystkie postępy naszych roczniaczków cieszą. :-D:tak:

Mój Synuś od wczoraj chodzi już za jedną rączkę, jeszcze się kiwa przy tym ale idzie, od wczoraj praktycznie nie siedział na podłodze dłużej niż 2-3 min. :-D:rofl2:oj oj zdaje mi się, że minęły już czasu odpoczynku...:sick::-) , a od jakiegoś też czau robi aja aja po twarzy niestety nie po głowie. :-p

Adrianke niemoż;iwy z tą lalą:-D;-)
Oliś już super chodzi przy meblach i za jedną rączkę ale sam jeszcze kroczka nie postawi..boi sie jeszcze;-) Poza tym sam schodzi z łózka i z dwóch schodków na czworaka;-)

Adrianek przeslodki syneczek na tych fotkach.
Tasha czy on sie tej lali nie bał? Moja Kaja nie ma jakos podejscia do lal, mysli chyba ze ona jest zywa.

Nie Adrian raczej "morderczo" zawsze do niej podchodził jak nauczył się wstawać to szedł do niej i na niej siadał teraz na ogół wlecze ją za sobą i gada do niej dłubiąc jej w oczach no i całusy jej daje obowiązkowo.
Jak ja się cieszę Adrian od jakiegoś czasu jest taki grzeczny jak go wołam przychodzi nie muszę już za nim latać po mieszkaniu tylko na dworze szaleje.
Olu też bym chciała żeby ój synuś nauczył się schodzić z łóżka bo jak narazie wchodzi na wszystke ale schodzić za nic nie umie.

nauczy się zobaczysz jak szybko, mój najpierw umiał schodzić, wchodzenie idzie wolniej. Zawracałam mu po prostu nóżki w strone brzegu łóżka i tak nauczył się schodzić

Ja mojego tez tak ucze i czasem chyba probuje sie sam odwrocic i zejsc ale narazie zawsze mu musze pomoc troszke.Co do chodzenia to Witul zrobil tylko raz sam 3 kroczki a teraz dalej tylko za raczki:sorry2: chyba sie sam siebie przestraszyl hihi.mam nadzieje,ze niedlugo pusci ju rece i pojdzie sam;-)

Gratuluje wszystkim wspaniałych postępów.
Muszę pochwalić mojego syneczka - chodzi juz całkiem samodzielnie od ponad tygodnia, wyjeżdżamy jutro do niemiec (do rodziny) na miesiąc i bardzo cieszę się ze nauczył się chodzić przed wyjazdem :)
Z nowych umiejętności ..to Sebek potrafi odszukać misia w swojej książeczce spośród innych zwierzaków umieszczonych na poszczególnych stronach :) Z wielkim skupieniem przewraca kolejne strony. Sebek świenie radzi sobie z wchodzeniem i schodzeniem z tapczanu (robi to w błyskawicznym tępie) no i po schodach uwielbia wchodzić :tak:
Nie mówi zbyt wiele (raczej po swojemu) właściwie na wszystko ostatnio najczęściej woła dada.:rofl2:

reklama
Do góry