Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczylo! Siedzimy sobie przy kompie i mamusia pokazuje synkowi fotki z urodzin, a moj synus co??? Na widok torta zaczal dmuchac tak jakby chcial zdmuchnac swieczke! Myslalam ze to przypadek i jak Kristi mu dzisiaj znow te fotki pokazal to on znow zdmuchiwal swieczke z tortu przez monitor!!!!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ale Allanek super skojarzył,brawo!:-)
Oliwier na widok autka wola brum brum,pokazuje gdzie sie uderzył (ostatnio codziennie jest jakiś mały wypadek:sick i pokazuje jak płakał,wykrzywia śmiesznie ustka i piszczy jak szczeniaczek;-) poza tym kręci głową i mówi NIE NIE i grozi paluszkiem
Oliwier na widok autka wola brum brum,pokazuje gdzie sie uderzył (ostatnio codziennie jest jakiś mały wypadek:sick i pokazuje jak płakał,wykrzywia śmiesznie ustka i piszczy jak szczeniaczek;-) poza tym kręci głową i mówi NIE NIE i grozi paluszkiem
ale postępy Olis poczynia, no no!
mój ostatnio pobił dwójkę dzieci, jednemu przyłożył w okulary (starszy o pół roku), drugiemu zabrał smoka z buzi (chociaż sam nie używa) i wyrzucił a potem jeszcze dał po głowie! oj rozrabiaka mały!
mój ostatnio pobił dwójkę dzieci, jednemu przyłożył w okulary (starszy o pół roku), drugiemu zabrał smoka z buzi (chociaż sam nie używa) i wyrzucił a potem jeszcze dał po głowie! oj rozrabiaka mały!
AneczkaK
mama bambulinkow
ale sie usmialam Ewan niezly Danon rozrabiaka rosnie;-)
Moj jest smieszny z mowieniem.Dopiero od niedawna na topie jest mama , wczesniej tylko jak sie obudzil to mnie wolal.Probuje juz nasladowac to co mowie i np. na klatce schodowej ja robie Echo a Witek mowi E-o.poza tym mowi tata , baba i od dwoch dni namietnie pokazuje wszystkie lampy we wszystkich pokojach.Co do chodzenia to lubi chodzic pchajac kreslo po podlodze a za raczki nie ma mowy kleka od razu i sie wkurza.
Moj jest smieszny z mowieniem.Dopiero od niedawna na topie jest mama , wczesniej tylko jak sie obudzil to mnie wolal.Probuje juz nasladowac to co mowie i np. na klatce schodowej ja robie Echo a Witek mowi E-o.poza tym mowi tata , baba i od dwoch dni namietnie pokazuje wszystkie lampy we wszystkich pokojach.Co do chodzenia to lubi chodzic pchajac kreslo po podlodze a za raczki nie ma mowy kleka od razu i sie wkurza.
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Hihi Evan ja mialam podobne zdarzenie... Kaja tez rozrabia, chodzi dopiero za raczki, na drodze miala pieska ktory siedzial w kuchni, rozpedzila sie i kopnela go w tyleczek. Piesek sie wkurzyl i zaczal szczekac a ona smiac
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
u nas tez na topie krzesło :-) i zaczyna uzywac pchacza którego dostał na urodzinki,juz powoli robi z nim pierwsze kroczki1 A za ręce tez nie chce chodzić i sie wyrywa ;-)
Danonek niezły łobuziak rosnie hihi,ale chociaz poradzi sobie w życiu!
Danonek niezły łobuziak rosnie hihi,ale chociaz poradzi sobie w życiu!
AneczkaK
mama bambulinkow
Musze sie wam pochwalic bo az mi lzy ze szczescia naplynely do oczu.MOJ WITUS ZROBIL PIERWSZE 3 KROKI(samodzielne oczywiscie) dlugo na to czekalam ale jakie to cudowne przezycie:-):-):-)
Zupelnie sie tego nie spodziewalam bo Wiciu zwykle sie wkurzal jak chcialam zeby potuptal trzymany za raczki a tu nagle stal przy meblach a ja do niego " chodz do mamy" No i przyszedl:-)
Zupelnie sie tego nie spodziewalam bo Wiciu zwykle sie wkurzal jak chcialam zeby potuptal trzymany za raczki a tu nagle stal przy meblach a ja do niego " chodz do mamy" No i przyszedl:-)
reklama
Podziel się: