reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Mojej Niuni ostatnio spodobała się pozycja na brzuchu (do tej pory strasznie się złościła). Wczoraj przez godzinę turlała się z pleców na brzuch i odwrotnie, a jak leży na brzuchu to strasznie macha nogami, tak jakby chciała pomykać po podłodze, może wreszcie zacznie raczkować??? Zobaczymy...:-)

reklama
Antonko w końcu zaczął się przemieszczać. Nieporadnie jeszcze, z wielkim wysiłkiem ale od kilku dni pełza po pokoju:-)

No no widze ze nasze maluszki juz nie moga usiedziec na miejscu!!!
Gratulacje dla przemieszczajacej sie Nastki i pelzajacego Antonia!!!!

Moja Natusia już od jakiegoś czasu pełza, a teraz jest na etapie "na czworakach", potem nie wie co zrobić tylko tak sie kiwa do przodu i do tyłu! Turlanie sie to juz normalka, lezy sobie na boczku i macha raczka. A spi teraz na brzuszku...

Dzieci sa takie pocieszne...

IWONKO coś nie prawdopodobnego ,wielkie gratulacje dla Olenki.
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH DZIECIĄTEK Z OKAZJI ICH DOKONAŃ !!!
U nas spokojnie ,ze dwa razy usiedliśmy sami i koniec ale to chyba przez to choróbsko ,nie ma sił .Zaczynamy raczkować ,na razie nieporadnie dwa do przodu ,dwa wtył i gleba:-D :-D .Robimy papa i przesyłamy cmoki (córunia nauczyła)oraz mówimy bum bum (stare),baba ,i mama ,mami oraz od kilku dni wkłada ręce do buzi i robi muzykę na wardze:-D :-D ,chyba wiecie o co chodzi:-D :-D

Wiolu ,pytam bo my w salonie mamy niefortunnie słabo ocieploną podłogę...I zero dywanu...I nie wiem czy powinnam pozwalać Niuni pełzać po panelach.Chyba raczej nie...Zostaje tylko nasze łóżko i kojec...To nie za mało?

KOCIU my mamy tylko panele na podłodze ponieważ wszelkie dywany u nas nie mają prawa bytu .Na podłogę dałam kołdrę ,którą Adzi zmieniam co pół roku albo i częściej i zostawiłam jedną ,na to kładę koc ,prześcieradło i jest wystarczająco ciepło.A pozatym Kociu jak zacznie raczkować to przecież nie zabronisz jej tego robić ,więc jeśli już zaczęła podróże po domu to pozwól jej na to

reklama
Do góry