Mojej Niuni ostatnio spodobała się pozycja na brzuchu (do tej pory strasznie się złościła). Wczoraj przez godzinę turlała się z pleców na brzuch i odwrotnie, a jak leży na brzuchu to strasznie macha nogami, tak jakby chciała pomykać po podłodze, może wreszcie zacznie raczkować??? Zobaczymy...:-)
reklama
Moja Natusia już od jakiegoś czasu pełza, a teraz jest na etapie "na czworakach", potem nie wie co zrobić tylko tak sie kiwa do przodu i do tyłu! Turlanie sie to juz normalka, lezy sobie na boczku i macha raczka. A spi teraz na brzuszku...
Dzieci sa takie pocieszne...
Dzieci sa takie pocieszne...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
IWONKO coś nie prawdopodobnego ,wielkie gratulacje dla Olenki.
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH DZIECIĄTEK Z OKAZJI ICH DOKONAŃ !!!
U nas spokojnie ,ze dwa razy usiedliśmy sami i koniec ale to chyba przez to choróbsko ,nie ma sił .Zaczynamy raczkować ,na razie nieporadnie dwa do przodu ,dwa wtył i gleba .Robimy papa i przesyłamy cmoki (córunia nauczyła)oraz mówimy bum bum (stare),baba ,i mama ,mami oraz od kilku dni wkłada ręce do buzi i robi muzykę na wardze ,chyba wiecie o co chodzi
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH DZIECIĄTEK Z OKAZJI ICH DOKONAŃ !!!
U nas spokojnie ,ze dwa razy usiedliśmy sami i koniec ale to chyba przez to choróbsko ,nie ma sił .Zaczynamy raczkować ,na razie nieporadnie dwa do przodu ,dwa wtył i gleba .Robimy papa i przesyłamy cmoki (córunia nauczyła)oraz mówimy bum bum (stare),baba ,i mama ,mami oraz od kilku dni wkłada ręce do buzi i robi muzykę na wardze ,chyba wiecie o co chodzi
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KOCIU my osobiście mamy kołdre rozłozoną na podłodze i tam się bawi choć czasami znajdzie się poza terenem wyznaczonym
Wiolu ,pytam bo my w salonie mamy niefortunnie słabo ocieploną podłogę...I zero dywanu...I nie wiem czy powinnam pozwalać Niuni pełzać po panelach.Chyba raczej nie...Zostaje tylko nasze łóżko i kojec...To nie za mało?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KOCIU my mamy tylko panele na podłodze ponieważ wszelkie dywany u nas nie mają prawa bytu .Na podłogę dałam kołdrę ,którą Adzi zmieniam co pół roku albo i częściej i zostawiłam jedną ,na to kładę koc ,prześcieradło i jest wystarczająco ciepło.A pozatym Kociu jak zacznie raczkować to przecież nie zabronisz jej tego robić ,więc jeśli już zaczęła podróże po domu to pozwól jej na to
reklama
Podziel się: