reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

No 9300, niezle osiagi padaja;-) Moj miki tez sie bawi w chowanego, nakladam mu kocyk na buzke a on scaga i sie hihra:tak:

reklama
Kociu to śmieszne ale u nas podobnie, jak wczoraj napisałam że mała się leni to później zaczęła śmigać z brzuszka na plecy:tak:(odwrotnie trochę gorzej ale też jej wychodziło:laugh2:)
A u nas od wczoraj klaskanie w rączki:-Djak usłyszy muzykę, a najlepiej jak jeszcze ja do tego śpiewam to klaszcze sobie w łapki i sie cieszy:laugh2: nie wiem skąd to bo ja jej tego nie uczyłam:baffled::laugh2:

Zuzia natomiast namiętnie obskubuje wszelkie metki przy zabawkach i nie tylko-im większa metka tym większa radocha!Nie ważna jaka zabawka-byle wszywka była duuuuuuża!!!

metki są the best!!!:tak:moja tak samo najlepiej bawi się metkami, zresztą oglądałam program w którym mówili żeby nie odcinać z zabawek metek bo one najbardziej interesują maleństwa:tak::-p
Też mają swoje upodobania te nasze dzieciaczki:baffled: kolorowa maskotka ich tak nie interesuje jak biała metka:confused: co one w niej widzą ciekawego:laugh2:

Moj Miki od rana dzisiaj pdziwial walory smakowe pizamki w balwanki, mowie wam jaka pycha;-) A teraz siedzi i zdejmuje babki z choinki:tak: :-)
Asiu Wikunia widocznie bedzie miala dobry sluch, jak juz zaczyna sobie poklaskiwac:tak:

Reamonn...jeszcze troszkę;-) Chociaż pupkę już do góry podnosi i...troszeczkę się przeuwa ruchem gąsiennicy tylko że...do tyłu;-)

I wiecie co jeszcze robi?Pernamentnie wystawia łapkę do całowania...Moja Mami tak ją nauczyła i teraz wszyskim karze sie tak całowac...

reklama
niestety, to że matka narzekała na synka nie pomogło-dalej się nie przewraca:no:
a metki są najlepsze, myślałam, że tylko mój tak ma

Do góry