reklama
Kociu to śmieszne ale u nas podobnie, jak wczoraj napisałam że mała się leni to później zaczęła śmigać z brzuszka na plecy(odwrotnie trochę gorzej ale też jej wychodziło)
A u nas od wczoraj klaskanie w rączkijak usłyszy muzykę, a najlepiej jak jeszcze ja do tego śpiewam to klaszcze sobie w łapki i sie cieszy nie wiem skąd to bo ja jej tego nie uczyłam
A u nas od wczoraj klaskanie w rączkijak usłyszy muzykę, a najlepiej jak jeszcze ja do tego śpiewam to klaszcze sobie w łapki i sie cieszy nie wiem skąd to bo ja jej tego nie uczyłam
metki są the best!!!moja tak samo najlepiej bawi się metkami, zresztą oglądałam program w którym mówili żeby nie odcinać z zabawek metek bo one najbardziej interesują maleństwa
Też mają swoje upodobania te nasze dzieciaczki kolorowa maskotka ich tak nie interesuje jak biała metka co one w niej widzą ciekawego
Też mają swoje upodobania te nasze dzieciaczki kolorowa maskotka ich tak nie interesuje jak biała metka co one w niej widzą ciekawego
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kociu, a mi sie ostatnio Zuzia snila ze smigala na czwaraczka i nie moglas jej zlapac
Metki tez sa u nas na tapecie!!!
Metki tez sa u nas na tapecie!!!
Moj Miki od rana dzisiaj pdziwial walory smakowe pizamki w balwanki, mowie wam jaka pycha;-) A teraz siedzi i zdejmuje babki z choinki :-)
Asiu Wikunia widocznie bedzie miala dobry sluch, jak juz zaczyna sobie poklaskiwac
Asiu Wikunia widocznie bedzie miala dobry sluch, jak juz zaczyna sobie poklaskiwac
Reamonn...jeszcze troszkę;-) Chociaż pupkę już do góry podnosi i...troszeczkę się przeuwa ruchem gąsiennicy tylko że...do tyłu;-)
I wiecie co jeszcze robi?Pernamentnie wystawia łapkę do całowania...Moja Mami tak ją nauczyła i teraz wszyskim karze sie tak całowac...
I wiecie co jeszcze robi?Pernamentnie wystawia łapkę do całowania...Moja Mami tak ją nauczyła i teraz wszyskim karze sie tak całowac...
reklama
Podziel się: