reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

hehehe, wiki to samo pomyslalam, ze pewnie tatus uczyl mala po polsku mowic;-) :-)
Ale Jula rzezcywiscie jest zdolna juz liczyc zaczyna, fiu fiu. Nie dosc ze poliglotka, to jeszcze glowe do cyfr ma nie od parady. Maly geniusz nam rosnie:tak: :-)

reklama
A Zuzia dzisiaj przez cały dzień powtarzała mamajej!!!Czyli...odjąwszy końcówkę powiedziała"mama"...;-) Ale Mario był zły he,he...:wściekła/y:

A Ola trenuje osrto wyjmowanie i wkladanie smoka i nawet umie wlozyc go dobrze do pysia,poza tym mowi ojjjjjjjjjj,beeeeeeeee,i grrrrrrrrrrrrrrr i tak wkolko i nauczyla sie i ciagnie za obrus jak jest w pobilzu stolu w lezaczku i trzeba uwazac zeby nic na siebie nie sciagne;la

No WIKI - ty masz racje, ja na to nie wpadlam, ona to CESC ma po tatusiu rzeczywiscie (a tatus zly jak cholera jak to uslyszal). No ale Swieta spedzamy w rodzinie Marca, wiec bedzie musiala nadgonic szybko francuski, bo faktycznie ja tylko po polsku i po polsku (choc zdaza mi sie do niej po niemiecku mowic kurcze (zwlaszcza jak jestesmy razem w domu z mezem), a to niedobrze:( To bylby figiel jakby nam mala zaczela od niemieckich slowek:wściekła/y: :wściekła/y:
Ola - a z matmy to ja tez bylam noga, oj ciezko bylo, jak to dobrze ze my juz nie musimy do szkoly chodzic:nerd:

Fajnie gdyby mala znala kilka jezykow ,bardzo przydatne napewno by dla niej bylo..no,ale chyba pierwsze slowo to bedzie po polsku mama:-) hehe..Jagusiu a moze Twoj maz po nocach ja uczy i stad te seplenienia hehe Ty smacznie spisz a on wbija malej obce slowka hehe....:tak:

Jezu dziewczyny czy Wasze malenstwa tez sa takie aktywne..? :szok:Wiki caly dzien tylko sie kreci,nawet siedziec juz nie chce wygina sie i najlepiej to wariowac by chciala..pomocy bo nie mam juz sily!!!!:no:! hehe..wszedzie jej pelno i wszedzie ze mna musi byc,..i na dokladke tak piszczy jak odejde,ze az uszy bola:szok:

U nas tez piszczenie sie zaczelo, a ruchliwy jak diabli. nawet jak je to nozkami przebiera. Rany a jak zaczna raczkowac:confused:

nawet nie chce myslec o tym,chyba bede na 5 kawach dziennie :-)hehe a nie na dwoch jak dotad...i jakies red bulle sie przydadza...Wiki tak macha rekami,ze az sie zblizyc nie mozna do niej hehe ..:szok:.

reklama
Michał piszczy już od dawna a aktywny jest jak cholera , jakby miał robaki :-) tak stale się wierci, nie ma ani 5 min żeby leżał spokojnie no i oczywiście sam nie ma mowy tylko z mamusią wariacje a ja wieczorami padam.

Do góry