reklama
M
megii*
Gość
mój mąż wraca o 7 wieczorem więc odciśąża mnie zaledwie na godzinkę do kąpieli.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No u nas tez wiercioch niesamowity! Najgorzej jest przy przewijaniu i w trakcie i po kapieli.....normalnie Duracell!!!
Dzis pierwszy raz Olis się popłakał jak zobaczył obce ciocie które do babci Darka przyjechały....wtulił sie we mnie i w ryk....a jaką zrobił podkówkę! ;-) i non stop pluje,zaśliniony po pachy,no i kocha na rączkach byc a ja piszczę co wieczór z bólu kręgosłupa...
Dzis pierwszy raz Olis się popłakał jak zobaczył obce ciocie które do babci Darka przyjechały....wtulił sie we mnie i w ryk....a jaką zrobił podkówkę! ;-) i non stop pluje,zaśliniony po pachy,no i kocha na rączkach byc a ja piszczę co wieczór z bólu kręgosłupa...
podkowki sa THE BEST :-)hehe..Wiki czasami walnie taka ,ale to juz musi sie naprawde przestarszyc i wtedy jest ryk...od wczoraj upodobala sobie moja grzywke i tak ja ciagnie :-),ze kupe wlosow wyrywa hehe..Ostatnio wlasnie jak ja spielam to zrobila taka zdziwiona minke hehe ,ze musialam z powrotem ja rozpuscic...a raz jak zalozylam recznik na glowe to byl taki ryk,ze szok
AneczkaK
mama bambulinkow
hihi ja mam krotie wlosy ale maly tez sobie radzi i je chwyta i probuje sie podciagac , czasem lapie mnie za ucho i za wlosy a co do wiercenia to ostatnio oszalal w kapieli.Chlapie na wszystkie strony nogami i rekoma, az czasem musi na chwile odsapnac i znowu szaleje, jak go biore w recznik to az sapie ze zmeczenia
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Aneczko,u nas to samo,hihi!
reklama
U nas w kapieli jeszcze spoko, ale bardzo lubi sie kapac i jak go w recznik zawijamy to jest ryk. Najchetniej by sedziala w wodzie caly dzien. Juz sie nie moge doczekac lata, bedziemy chodzic do znajomych na basen, ale bedzie zabawa:-)
Podziel się: