mój tez oczywiście wszystko co ma w rączce pcha do buzi jak leży na brzuszku to bardzo ładnie trzyma już główkę i trzeba przyznać że bardzo lubi ta brzyszkową pozycję ostatnio udało mu sie pare razy pod rząd obrócić z brzyuszka na plecy i to raz w jedna a raz w druga stronę czasem tak krzyczy że telewizora nie słychac a najbardziej to juz chce siadac jak mu podam rączki to on bach juz siedzi a jak go położe to jest taki płacz jakbym go ze skóry obdzierała tak bardzo juz by chciał siedzieć no i jeszcze uwielbia sie ze mna kapać bo w wanience to nieszczególnie
reklama
Tasha22
Fanka BB :)
Adrianek też pcha wszystko do buzi śliniąc się przy tym okropnie ładnie podnosi główkę jak leży na brzuszku śmieje się na głos co poprostu uwielbiam ładnie guga i zawsze jak się go o coś spytam to odpowiada po swojemu robiąc śmieszne minki czasami się bardzo wysila żeby wydać jakiś głos i też chciałby już siedzieć podciąga się jak tylko go za rączki złapię już się tak wyćwiczył że nie patrzy w dół i na boki ale też w górę na mamusię ;-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój też pcha wszystko co się da do buziaczka a ślina to leci cały czas a teraz jego zabawa to chusianie na kolanie Siedzi na kolanach ,odbija się do przodu i do tyłu ,strasznie to śmiesznie wygląda .A jak stoi na nóżkach to podskakuje do góry i na boki .Ada mu pokazywała i to samo robi ,normalnie sikałam po nogacha ręce to mi ulatywały
Moj MIkus tez uwielbiabujanie na kolanie Taki ma ubaw, ze az pieje z radosci A ostatnio zaczal glowke podnosic, jak lezy na pleckach, ale jak na raziee to minimalnie. No oczywiscie slini sie jak reszta naszych lipcowych, i pcha do buzi wszystko co sie da, a raczki sa naaaaaaajlepsze. GLowke trzyma sztywno, nawet jak go podnosze do gory to mu glowka nie leci. A jak go posadze i nie podtrzymuje to sam siedzi, ale mu jeszcze nie pozwalam
No to my się pochwalimy,że Zuzia siada-oczywiście trzeba ją za rączki trzymać ale jak już się podniesie to...wyrywa łapki i myśli głupol,że sama usiedzi;-) A ja śmiesznie się spina gdy sama próbuje się podnieść...Jakby kupę robiła... Śmieszna jest...I na boczki się przewraca już całkiem swobodnie i ładniutko z brzuszka na plecki...I już wie jak smocaek do buzi wsadzić,a że czasem odwrotnie...Eeeee,to szczegół...;-)
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
Moja niunia jak wszystkie dziudziolki pcha do pysia co popadnie,sama wyciaga sobie smoczek i wklada go z powrotem nie zawsze odpowiednia strona czasem ssie plastikowe koleczko,grucha i smieje sie w glos,lezac na brzuszku podnosi dupke do gory i probuje pelzac do przodu,siada trzymama za raczki a siedzac w pozycji pol lezacej u mnie na kolanach siada sama bez pomocy jest z siebie taka dumna i cieszy sie az piszczy....a najbardziej lubi ,,latac,,samolotem w ramionach tatusia
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas na topie też pełzanie i siadanie,a jaka duma że siedzi na moich kolanach,nawet rączki wyrywa i podnosi wysoko na boki,jak jeździec w cyrku No i udało sie kilka razy przekręcić z brzuszka na plecki.
Poza tym Oliwierek uwielbia zabawę tik-tak-biorę go pod paszki i i bujam na boki,jak wahadło w zegarze,oj wtedy jest pisk!
Poza tym Oliwierek uwielbia zabawę tik-tak-biorę go pod paszki i i bujam na boki,jak wahadło w zegarze,oj wtedy jest pisk!
iwa77
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
A mój Szymek wczoraj odkrył, że świetnie można się obrać w łóżeczku wykorzystując do tego szczebelki. Zapiera się nóżkami i w kilka sekund obraca się o 90 lub 180 stopni. W tym przypadku nawet ochraniacze się nie sprawdzają. Chyba mi jakiś akrobata rośnie:-)
reklama
Sprytny ten Szymus!!!
A moj dzis caly dzien gaworzyl ale nie tak normalnie jak zawsze tylko potrafil bez przerwy przez okolo 5 min powtarzac: aaj,aj,aj,aj,aj,aj,aj,aj,aj..............................................................
Wygladalo to jakby sie zacial!
A moj dzis caly dzien gaworzyl ale nie tak normalnie jak zawsze tylko potrafil bez przerwy przez okolo 5 min powtarzac: aaj,aj,aj,aj,aj,aj,aj,aj,aj..............................................................
Wygladalo to jakby sie zacial!
Podziel się: