reklama
iwa77
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
Mój Szymek, gdy widzi swoje odbicie w lustrze, to dotyka je łapkami, jakby chciał się z tą drugą dzidzią bawić. Gdy zorientuje się, że nici z tej zabawy, to wali nerwowo piąstkami w swoje odbicie. Ciekawa tylko jetem,po kim ma te nerwy. Żeby tylko ze złości innych dzieci nie bił ...:-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Nasz Oskarek aż piszczy jak widzi swoje odbicie i moje ,i wtedy gada jak najęty ,no i oczywiście mam przez to wiecznie usmarowane lustro u dzieci i taaaaaak pięęęęknie wygląda jak się wchodzi do nich
AneczkaK
mama bambulinkow
Nasz Witulinek ostatnio zwija sie w kulke jak sie go polozy na pleckach lapie sie za nogi i probuje wstac, zwykle przewraca sie przy tym na ktorys bok,ubaw mam po pachy jak to widze.Jak sie mu podpiera troche plecki to potrafi nawet usiasc ale to mu czasem nie wystarcza i probuje zgiac sie w pol co do ladowania lapek do buzi o tez juz mistrzostwo hihi.Wszystko co w zasiegu raczek i buzi tez jest probowane.Pare dni temu ledwo zdazylam zlapac kota , ktorego chcial polizac po nosie
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
O to co mój synek umie nowego: trzyma w dwóch rączkach grzechotki,łapie się za stopki,gada bardzo długo po swojemu najczęściej z dłonią wpakowaną do połowy do buzi;-) do teg podciąga się w kapieli do siedzenia łapiąc sie za brzegi wanienki rączkami.
Zuzia dziś przewróciła się z plecków na brzusze!Myślałm,że to przypadkiem ale ja ją odwróciłam a ta spryciula znowu!A to po to by po zabawke sięgnąć!Tylko bidzie łapki się podwijają-tzn.nie umie się po takim obrocie nimi podeprzeć...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
brawo dla Zuzki!:-)
reklama
Podziel się: