reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

kurcze, mam tyle fajnych zdjęc, jak Kubus "czyta" w łózku ksiazeczke, albo lezy na lezaku z pilotem w raczce i oglada bajki... ale nie moge znalezc tego kabelka... w sobote szukalam po kartonach i gdzies wcielo.... jaksie wkurze to sobie zaraz na allegro chyba kupie ;)

reklama
Madziu szukaj kabelka bo dawno nie widziałyśmy Kubusia:-)

A tak moja Niunia trzyma butelkę (miałam problem żeby jej zabrać bo nie chciała puścić):-D

Ja przed chwilka przyłapałam mojego szkraba jak sam sie przekręca z brzuszka na plecki:szok: :tak: podobno to za wcześnie,pani doktor w poradni rehabilitacyjnej mi mówiła,że to wynik tego wzmożonego napięcia,Oliwierek napina całe ciałko i siłą rzeczy sam sie przekręca...i tylko na prawą strone narazie,tak jak ma asymetrię:-(

Ola - o boze ta pani doktor...tak zle i tak niedobrze. to chyba fajnie ze maly sie juz przekreca..super...Julka narazie len i lezy na plecach a na brzuszku tylko pare minut i chyba jeszcze sie nie kapnela ze nie musi unosic glowki jak lezy na brzuszku..ze mozna tez tak "na spokojnie" polezec z glowka na boku. Jakos nie moge jej tego nauczyc...A co do tej asymetrii to chyba prawie kazde dziecko ma jakas swoja ulubiona strone (moja np. skreca sie na prawo), oczywiscie fajnie jest pocwiczyc te slabsza strone ale mi to sie tak wydaje ze niektorzy lekarze przesadzaja z ta asymetria...mi pani doktor tutaj powiedziala ze dziecko super sie rozwija a dopiero jak mama przyjechala to zauwazyla te asymetrie.

Jagusiu, moja Kaja rowniez upatrzyla sobie prawą stronę i mocno musze się nameczyc aby zasneła na lewej. W ciągu dnia zabawiam ją w ten sposob aby patrzyła na lewo i teraz jest już lepiej, ale jak odwroce wzrok ona juz jest po prawej ;o)

Ostatnio dostała takiego włochatego kaczorka od cioci i nauczyla sie go skubac ;o) Cwiczy raczkami na kaczce ;o)

Reamonn- a twoja Kaja spi na boczku? Bo ja mala tylko na plecki klade...jak ty ja ukladasz? Z poduszka za plecami??

Julka dzis ma drugi dzien intensywnej konwersacji z kotkiem i myszka na lezaczku...tak sie meczy po jakims czasie ze zasypia:eek: abruu...agluuu..gleee..leee itd...

reklama
A Michaś posiadł dzis umiejętność...łapania oklulistki za rękę, hehe. Bylismy na badaniu oklulistycznm, tym profilaktycznym. Nie zdążyłam małego złapać za rączkę, a on bach za rękę okulistki, która zaczęła mu dotykać powieki. A jak sie rozwrzeszczał na badaniu, to go całe piętro przychodni słyszało.

Do góry