reklama
Martag , cieszy mnie to ze on sie tak rozwija ale czasem zaluje ze to tak szybko, ze juz nie jest taki tyci jak na poczatku!!! Przez to ze on tak szybko rosnie i sie rozwija mam obawy zeby nie byl za gruby! Karmie go tylko swoim mleczkiem i to nie za czesto a on rosnie jak na drozdzach! Jak czytam watki czerwcowe albo majowe to moj waga wyprzedza tamte dzieci!!! Az sie boje!!!
Kreciku, moj Miki to mnie dzisiaj przestrachal, zjadl 180ml
I ty mowisz,ze Allanek moze byc gruby. To Mikolaj bedzie olbrzym
Ale wiesz, jak nasze dzici zaczna raczkowac i chodzic, to beda to spalac(mam taka nadzieje), wiec mysle ze nie ma sie czym martwic:-)
I ty mowisz,ze Allanek moze byc gruby. To Mikolaj bedzie olbrzym
Ale wiesz, jak nasze dzici zaczna raczkowac i chodzic, to beda to spalac(mam taka nadzieje), wiec mysle ze nie ma sie czym martwic:-)
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kreciku - jak czesto karmisz swojego maluszka? Ja tez karmie piersią, ale od wczoraj wprowadziłam butelke za jeden posiłek bo wydawało mi sie, że przez te długie noce kiedy Kaja nie je troche mniej mleka mam.
Butle wytrąbiła w ciągu dnia bez problemu a rano obudziłam sie zupełnie zalana mlekiem . Czyżby to ten jeden posiłek wiecej, który Kaja nie jadła od mamy?
Poza tym zaczelam juz pracowac po kilka godzin dziennie i od wczoraj Kaje oddaje mamie na pare godzinek. Ciesze sie ze mam taka wygode ze na razie nie pojdzie do zlobka bo bym chyba nie potrafila pracowac tylko myslala o niej. Na razie wiec pracuje w domku a potem sie zobaczy...
Butle wytrąbiła w ciągu dnia bez problemu a rano obudziłam sie zupełnie zalana mlekiem . Czyżby to ten jeden posiłek wiecej, który Kaja nie jadła od mamy?
Poza tym zaczelam juz pracowac po kilka godzin dziennie i od wczoraj Kaje oddaje mamie na pare godzinek. Ciesze sie ze mam taka wygode ze na razie nie pojdzie do zlobka bo bym chyba nie potrafila pracowac tylko myslala o niej. Na razie wiec pracuje w domku a potem sie zobaczy...
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kreciku dzięki! Uspokoiłaś mnie troche
Wiesz jak to sie nie widzi ile leci to nie ma sie pojecia czy Mała najadła się czy nie. Czasami jak pociagnie to po 5 minutach smieje sie z cyckiem w buzi a potem zaczyna gadac i koniec jedzenia.
Wiesz jak to sie nie widzi ile leci to nie ma sie pojecia czy Mała najadła się czy nie. Czasami jak pociagnie to po 5 minutach smieje sie z cyckiem w buzi a potem zaczyna gadac i koniec jedzenia.
reklama
Podziel się: