reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
hi hi hihi aż ja weszłam na tę stronkę z piosenkami i spiewałam Zuzie
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Śliczna jest ta piosenka i od razu ją wyczaiłam ,czy to przeznaczenie
No ja tez podejrze pare tekstow, bo juz mi pomyslow bylo brak:-) dzieki:-)
A my nadal jestesmy na etapie przewracania sie z brzuszka na plecki, wczoraj moj maz ogladal jak malec sie meczy i wscieka i nie mogl sie nadziwic jakiego ma silnego synka:-) A no i grzechoteczke tez juz lapie, daje mu na zmiane raz do jednej, raz do drugiej raczki Tylko nie wiem czy tak do konca wie na co i po co ta grzechotka, ale lapie
A my nadal jestesmy na etapie przewracania sie z brzuszka na plecki, wczoraj moj maz ogladal jak malec sie meczy i wscieka i nie mogl sie nadziwic jakiego ma silnego synka:-) A no i grzechoteczke tez juz lapie, daje mu na zmiane raz do jednej, raz do drugiej raczki Tylko nie wiem czy tak do konca wie na co i po co ta grzechotka, ale lapie
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój na razie próbuje łapać rączką gryzaczka ale nie zawsze mu się udaje .Jak na razie uwielbia jak siedze u niego w nogach i ładuje mnie wtedy z całej siły i nieraz zaboli .Dobry masaz na brzuch hi hihi
No, moj tez po brzuchu mi daje.:-) Myslalm, ze to juz za nami, te kopniecia w brzuch, ale nic sie nie zmienilo. No tylko tyle,ze przedtem kopal od srodka a teraz z zewnatrz. Oj i masz racje Wiolu, czasami zaboli
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dzisiaj była u nas moja siora i tak gówniarz do niej zagadywał że normalnie się uśmiałyśmy Prowadził dyskusje na całego
reklama
Podziel się: