reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co już umiem - mamy dzielą się swoimi radościami

reklama
Witam Was ....oj dawno mnie nie było. Praktycznie zaraz jak urodziłam zapadłam się pod ziemie na Tym forum ale zamierzam to naprawić.
Pragnę się z Wami podzielić tym że Aleksander 14 listopada skończył 9 miesięcy i zaczął samodzielnie chodzić. Jest bardzo ruchliwy i bystry na mowę pewnie długo jeszcze będziemy musieli poczekać bo ja na razie to tylko agu, mammmm,beeeeee :-) Pozdrawiam lowiczanka78

Mateuszek nauczyl sie "obslugiwac" moja komorke. Wie jak odblokowac klawiature. Tak dlugo naciska paluszkiem w przycisk odpowiedni oczywiscie az ja odblokuje. Patrze wczoraj a on juz do wujka dzwoni!! Przypadkiem sie polaczyl:wściekła/y:Maly cwaniak.

Dzis Mateuszek gdy przyszedl do nas dziadek to spojrzal na niego wyciagnal rece i zawolal dziadzia.Az sie wzruszylam, tak slicznie mu to wyszlo. Oprocz tego tesknie patrzy na drzwi wyjsciowe i caly dzien wola DADA, Acha no i nauczyl sie "spiewac". Tak sobie podspiewuje pod nosem jak fajnie to mu wychodzi.:-):-):-) Pojawilo sie tez tata.:-D

a moja mała gadułka gada jak najeta i sobie nawet podspiewuje:) nawet jej to dzwiecznie wychodzi :) ma mala poczucie rytu a do tego sobie tanczy jak to smiesznei wyglada czy stoi czy siedzi albo lezy spiewa i smiesznie macha tylkiem hahahah zebyscie to zobaczyly :)

Nasz Madi Amadeo ćwiczy dziś z zawziętością chodzenie. Ja jestem wykończona bo leci nie patrzy na nic byle do przodu, z tego wszystkiego aż się spociłam a włosy....ehh szkoda gadać roztargane i wilgotne z wrażenia. Chyba bardziej to przeżywam niż on. Dorzucam zdjęcia które udało nam się pstryknąć i jakoś wyszły...

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    259,1 KB · Wyświetleń: 80
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    255,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
no to dawno my czegos nie szkrobnelismy tutaj
Sewek samodzielnie potrafi przejsc kawal drogi :tak:
nauczyl sie robic papa bo wczesniej to bylo jakies takie niechciane z jego strony
potrafi pokazac jaki jest duuuuuuuuuuzy wyciagajac raczki do gory
wie gdzie jest lampa, tik-tak (zegarek)
powoli zaczyna pokazywac jakie dobre bylo jedzonko robiac kolka po brzuszku
no to chyba na tyle :-D

Do góry