Emila siedzi stabilnie, jak ma się czego złapać to wstaje na nogi i nawet chwilę stoi prosto. Pelzanie, raczkowanie jest poza naszym zasięgiem bo Emi nigdy nie lubiła być na brzuchu a teraz jak poznała świat pionowo to do poziomu wraca tylko spać.
reklama
kota-behemota
Q & H team
Kubuś śpiewa tzn. ja śpiewam mu aaa kotki dwa, a on zamyka oczy i śpiewa aaa aaa bbbbuuuu błeee aaa i coraz częściej udaje mu się idealnie powtórzyć melodię jestem strasznie dumna z mojego śpiewaka
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
Kota a to mały artysta rośnie;p zazdroszczę bo u nas ostanio gniew objawia się PISZCZENIEM tak głośnym i brutalnym że aż uszy bolą... i już sama nie wiem czy lepiej było jak się złościł i płakał czy jak się złości i piszczy;p
a poza tym to Michaś ma ulubioną zabawę "idzie rak..." jak tylko mówię idzie rak to już się śmieje w głos
a poza tym to Michaś ma ulubioną zabawę "idzie rak..." jak tylko mówię idzie rak to już się śmieje w głos
Milva
Zbójkowa mama;)
U nas piszczenie też nr 1;-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Maciuś nauczył się robić kosi kosi łapki jak jest śpiący i nuce mu aaa to podobnie jak Kubinek koty zaczyna nucić.
Gra w piłkę turla ją do nas i czeka żeby odturlać do niego. Wyciąga sam zabawki z kosza z zabawkami albo sobie w nim grzebie jakby czegoś szukał. Potrafi udawać że nie słyszy że coś do niego mówię odwrócić główkę :-)
Gra w piłkę turla ją do nas i czeka żeby odturlać do niego. Wyciąga sam zabawki z kosza z zabawkami albo sobie w nim grzebie jakby czegoś szukał. Potrafi udawać że nie słyszy że coś do niego mówię odwrócić główkę :-)
Milva
Zbójkowa mama;)
haha, ta ostatnia umiejętnośc Maciulka , to taka typowa męska przypadłość
Emilka też sama sobie robi aaaa do snu i wchodzi w etap papugi, stara się robić to co zauważy u nas, nawet ostatnio podpatrzyla moją mamę jak sobie odkładała kanapkę na talerz i brała znów i teraz Emi jak ma bułkę to też sobie odkłada i bierze. No i jeszcze próbuje stać, z podparciem ustoi może z minutę o własnych siłach na prostych nogach.
dagne
Fanka BB :)
Kalinka z dnia na dzień zaczęła się turlać i w prawo i w lewo, a jeszcze wczoraj nie umiała, tylko z plecków na brzuch się obracała w prawo.
No i jak jej podaję palce, żeby usiadła, to Ona skubana podkurcza nóżki i wstaje na nogi, postoi 2-3sek i siada.
No i jak jej podaję palce, żeby usiadła, to Ona skubana podkurcza nóżki i wstaje na nogi, postoi 2-3sek i siada.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Od wczoraj Alanek raczkuje:-)
reklama
Podziel się: