reklama
A
azik
Gość
AGA nie dołuj mnie, ja wazyłam 66 przy 164
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia532
Fanka BB :)
Oj krupniczek bym pochlonela...............namowie babcie-bo ja z kolei krupniczku nie umie
A tak w ogole to dawno dawno nie pilam coca-colki i dzisiaj kupilam puszeczke-z kazdym lykiem mialam wyrzuty jakies potworne i zrezygnowalam....................ale w glowie roi sie od mysli ze bym wychlala..............
A tak w ogole to dawno dawno nie pilam coca-colki i dzisiaj kupilam puszeczke-z kazdym lykiem mialam wyrzuty jakies potworne i zrezygnowalam....................ale w glowie roi sie od mysli ze bym wychlala..............
Caro18
Fanka BB :)
dzisiaj jakos pierwszy raz mialam taka dosc dziwna ochote na jedzie najpierw zjadlam frytki puzniej poszla do lodowki i wchamalam sledzia jednego a potem przekryzlam to lyzeczka konfitur truskawkowych wtedy mi to smakowala jak sobie teraz o tym pomysle to mi mdlo sie robi ) ;D ;D ;D pozdrawiam
reklama
D
dorota22
Gość
smiechowo!!! a ja nie trawie niczego innego jak owoce, warzywa i zupki chinskie...;P
mam ciągle smaka na owocki
mam ciągle smaka na owocki
Podziel się: