reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co jesc, a czego nie

a ja właśnie upiekłam biszkopt z jabłkami i zastanawiam się czy będzie nadawał się do jedzenia zawsze zastanawiam się czy ciasto się przepiekło bo nigdy nie umiem sprawdzić tego wykałaczką czyy innym diabłem czekam aż się wystudzi i zobaczę co to - odpukać

reklama
właśnie się doczytałam w kolejnym mądrym czymś że wędzone ryby witaj makrelo mogą mieć toksoplazmożę a te słabo przewędzone listerię smacznego :mad: :mad:

no i jeszcze cos przeczytałam a mianowicei że herbata malinowa powoduje rozluźnienie dna macicy aja wlewm w siebie jej hektolitry, jak jeszcze poczytam to się okaże że chleb i wodę można ;)

Witam!

Anik, ja w sprawie tej zupki pomidorowej :) Jak dlugo mozna przechowywac ten przecier z pomidorow. Bede chciala go wykorzystac wielokrotnie a nie wiem jak zabezpieczyc przed zepsuciem.

Pozdrawiam!

Joanna

reklama
oj ja chyba cos nie trawie tego co jem za dobrze ,..... moze i od mojego przeziebienia mam bole brzucha nie wiem ::) gdy kaszle ruszam sie itd. boli mnie caly brzuch .. moze zjadlam cos niestrawnego .. dziwne bo bol zawsze pojawia sie wieczorami... ::)

Do góry