Agusia, jak to w mięsnym nie ma żadnej wędliny bez białka? przecież nie o białko mięsne chodzi, tylko o krowie i ewntualnie sojowe. A krowie i sojowe dodają do niektórych pasztetów, ale w szynce przecież go nie ma.
reklama
Witam:-) wlasnie weszlam na forum bo chcialam pytac o dopajanie dziecka, a widze ze juz ten temat sie rozwija Moja Mycha juz od dwoch dni dostaje wode<herbatki za zadne skarby nie chce> bo tak okropnie plakala i nie wiedzialam co jej jest a moja mama od razu zalapala ze jest spragniona... no i rzeczywiscie byla, jak dostastala wode to sie od razu usmiechnela....a ja glupia mama tak wierzylam w to co pisza gazetki...
Jedyny problem to taki ze ta wode pije z lyzeczki bo butli nie chce...tylko jak ja mam jej dawac z lyzeczki np.na spacerku ..co ja mam z tym moim Brzdacem..wrrr.....
Jedyny problem to taki ze ta wode pije z lyzeczki bo butli nie chce...tylko jak ja mam jej dawac z lyzeczki np.na spacerku ..co ja mam z tym moim Brzdacem..wrrr.....
A co do glukozy to sie dzisiaj o nia sprzeczalam z mama...ona uwaza ze nalezy podawac ja dziecku bo krzepi, a ja ze jej to nie jest potrzebne skoro ja karmie piersia...zreszta boje sie ze zacznie mi mniej pic z cycusia i mi pokarm zaniknie ...co Wy moje drogie myslicie na ten temat....???
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
NUSKA widze ze mamy ten sam problem moj Szymon to żadnego sztucznego smoka nie bierze do burzi. jedynie co wchodzi w gre to lyzeczka- dobrze ze mam mleko bo by z glodu padl
tak zadroszcze tym mamom co dadza dzieku smoka jak placze i jest cisza a ja co ??:-( mam w domu wszystkie smoczki dostepne na rynku dla takich maluchow razem 12szt i zaden mu nie pasuje. buuuu
tak zadroszcze tym mamom co dadza dzieku smoka jak placze i jest cisza a ja co ??:-( mam w domu wszystkie smoczki dostepne na rynku dla takich maluchow razem 12szt i zaden mu nie pasuje. buuuu
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
karola04 z pewnoscia synek sie nauczy, jak Laila od paru dni przekonala sie do smoczka aventu to myslalam ze juz fisher price ktorego wczesniej nie chcial, nadal nie wezmie, a tu prosze, possala chwilke i fisherprica!!!
cierpliwosci!!! i powoluku przysposabiac do smoka, na pewno sie nauczy!!!
cierpliwosci!!! i powoluku przysposabiac do smoka, na pewno sie nauczy!!!
agusia9915
Matka wariatka
Agusia, jak to w mięsnym nie ma żadnej wędliny bez białka? przecież nie o białko mięsne chodzi, tylko o krowie i ewntualnie sojowe. A krowie i sojowe dodają do niektórych pasztetów, ale w szynce przecież go nie ma.
no własnie o takie pytałam i pani mi wszystkie metki(ulotki) czytala i w kazdej było choc troche białka krowiego .Juz nawet myslałysmy ze w SOPOCKIEJ nie ma ale niestety jest i tam
powiedziala mi ta pani z miesnego ze najlepiej samemu sobie cos upiec
joasiek-Sara tak samo tylko wieczorem nie chciała cyca jakies 2 tygodnie temu i wszystko tak samo jak opisujesz i zmieniło sie w placz całodzienny i szarpanie, wyginanie przy prawie kazdym karmieniu no okropny płacz
Ja po tych naszych dzisiejszych dyskusjach o dopajaniu postanowiłam dac Oliwce herbatki Hippa. Zrobiłam 100 ml i podaję jej butlę a ona co? Absolutnie nie chciała z tej butli pic. Wypychała językiem smoczka i nie było mowy o tym, żeby chociaż cos wypiła. Napewno nie chodziło jej o smak herbatki, bo potem wymieniłam herbatkę na wodę samą a potem jeszcze z glukozą i było to samo. Ona po prostu odmawia picia z butelki. Natomiast jak podałam jej cycka, to dossała się tak, jakby pół dnia nic nie piła.
Zastanawiam się, jak to możliwe, przeciez jeszcze jakis czas temu podawałam małej wieczorem zciągnięte moje mleczko i piła - co prawda zawsze z tej butli piła niechętnie, ale piła Ale juz od dłuższego czasu dawałam tylko cycek i musiała się odzwyczaic.
Zastanawiam się, jak to możliwe, przeciez jeszcze jakis czas temu podawałam małej wieczorem zciągnięte moje mleczko i piła - co prawda zawsze z tej butli piła niechętnie, ale piła Ale juz od dłuższego czasu dawałam tylko cycek i musiała się odzwyczaic.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
SKAD JA TO ZNAM POD KONIEC MIESIACA CHCE ISC NA WESELE I ZOSTAWIC MALEGO MAMIE CIEKAWE JAK TO BEDZIE JESLI NIE BEDZIE CHCIAL JESC MOZE TAKA GLODOWKA GO ZMUSI TYLKO JA PEWNIE MYSLAMI BEDE W DOMCIU CO TO ZA ZABAWA :-( NO ALE MEZOWI ZALEZY
reklama
Podziel się: