reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co do mycia twarzy?

BlueBay

Zaangażowana w BB
Co polecacie do mycia twarzy? Makijaż zazwyczaj robię bardzo delikatny, nie mam czasu na zabawę z tonikami i płynami do demakijażu. Co możecie polecić co dobrze oczyści i nie wysuszy skóry twarzy?

reklama
ja niedawno borykałam się z jakąś dziwną alergią na mleczko do twarzy i teraz używam tego kremowego mydełka w kostce Dove (tego białego). bardzo fajnie się sprawdza, nie ściąga skóry i nie podrażnia. no i co najważniejsze nie mam po nim żadnej alergii.

Ja używam pianki do mycia twarzy, bo nie cierpię mleczek i bawienia się z tysiącem wacików przy zmywaniu makijażu (który też robię raczej delikatny) Pianka jest fajna, bo zwilżasz tylko twarz, wyciskasz trochę pianki (przeważnie opakowanie posiada taki dozownik - naciskasz i pianka wyłazi), myjesz twarz, ja przeważnie operację powtarzam - i z głowy. Pianki są bardzo wygodne, a przy tym delikatne. Ja na przykład nie mogłabym używać mydła. Teraz mam piankę Lirene, ale używam też pianki z Lidla, tania, a wcale nie najgorsza.
pozdrawiam
nikita

Ja mydła też nie używam ,gdyż ściaga i wysusza mi skórę- nie natrafiłam na takie które by odpowiadało mi. Obecnie używam żelu do mycia twarzy Perfecta oczyszczanie Dax Cosmetics. Jestem z niego bardzo zadowolona

Do mycia twarz,z makijażu i do codziennej pielęgnacji używam Vichy Normaderm żel głęboko oczyszczający,uważam że jest bardzo dobry dla skóry z problemami :-). Polecam

Spróbuję tej pianki z Lidla i Lirene. O mydle Dove jakoś nie pomyślałam, ale może i powinnam. Dove ma taką reklamę, która pokazuje dwie kobiety po umyciu zwykłym mydłem i Dove i osad jaki pozostaje po zwykłym mydle. Widziałyście?

Znalazłam tę reklamę, więc wklejam linka.
[video=youtube;mexaIeGl798]http://www.youtube.com/watch?v=mexaIeGl798[/video]
Jak dla mnie szok.

reklama
Witam:)
Ja uzywam żelu do mycia twarzy Soraya - kuracja dotleniajaca.
Zalety:
+ ładny zapach
+ cera odswieżona i czysta
+ niska cena
+ duża tuba

Wady:
- nie zmywa tuszu do rzes
- nie pieni sie

Do góry