reklama
mamaBartoszka
Aktywna w BB
ja niedawno borykałam się z jakąś dziwną alergią na mleczko do twarzy i teraz używam tego kremowego mydełka w kostce Dove (tego białego). bardzo fajnie się sprawdza, nie ściąga skóry i nie podrażnia. no i co najważniejsze nie mam po nim żadnej alergii.
nikita33
Fan(ka)
Ja używam pianki do mycia twarzy, bo nie cierpię mleczek i bawienia się z tysiącem wacików przy zmywaniu makijażu (który też robię raczej delikatny) Pianka jest fajna, bo zwilżasz tylko twarz, wyciskasz trochę pianki (przeważnie opakowanie posiada taki dozownik - naciskasz i pianka wyłazi), myjesz twarz, ja przeważnie operację powtarzam - i z głowy. Pianki są bardzo wygodne, a przy tym delikatne. Ja na przykład nie mogłabym używać mydła. Teraz mam piankę Lirene, ale używam też pianki z Lidla, tania, a wcale nie najgorsza.
pozdrawiam
nikita
pozdrawiam
nikita
katrinm5
Fan(ka)
Ja mydła też nie używam ,gdyż ściaga i wysusza mi skórę- nie natrafiłam na takie które by odpowiadało mi. Obecnie używam żelu do mycia twarzy Perfecta oczyszczanie Dax Cosmetics. Jestem z niego bardzo zadowolona
**malinka**
Zaangażowana w BB
U mnue świetnie sprawdza się tonik ogórkowy Ziaja, rewelacja
pie-czarka
Zaciekawiona BB
hihi Dove ma zawsze pomysłowe reklamy, działają na wyobraźnię - najfajniejsze są te z puszystymi, zadbanymi kobietkami - naturalne piękno
a co do mydła Dove, to przyznam, że jest ok i fajnie się pieni
reklama