P
patu$ka
Gość
Moj tez powtarza ze cieszyla bym sie tak samoZa jednym zamachem dwojeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry :-)
Kruszka, gratuluję ciociu :-) Ja też na przełomie marca i kwietnia zostanę drugi raz ciocią. Też bratu ma się urodzić drugie maleństwo, ale nadal nie znają płci, bo dzidzia jest chyba strasznie wstydliwa i nie chce pokazać co tam ma ;-)
Patu$ka, tak już jest, że przy wspomaganiu ciąże bliźniacze się zdarzają częściej, ale jak Pachnąca napisała, nie jest to regułą.
Ikasia, świetnie, że masz dobre wyniki. Działajcie. Powodzenia :-) A jutro wielki wyjazd!
Ja mam za to jutro monitoring, żeby srawdzić czy pęcherzyki pękły. Mam jakieś takie mieszane uczucia. Raz mi się wydaje, że nic z tego, bo nawet nic nie poczułam, a za chwilę włącza mi się pozytywne myślenie. Tak mnie jakoś ciągle wielkość tych pęcherzyków martwi. Czy jendak nie były za duże. Cóż. Jutro się okaże.