reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
czesc babki

ja wczoraj bylam u gina ,zeby zobaczyc czy nie zrobily sie torbiele i po usg okazalo ie ,ze torbieli nie ma i....mimo odstawienia Clo pecherzyk urósl i ...pękl-okazalo sie ,ze w srode mialam owulke a nic na to nie wskazywalo ,nic ne czulam-dzialanie bylo we wtorek,zupelnym przypadkiem udalo nam sie zadzialac na dzien przed owu.teraz sie zastanawiam czy 3 tyg brania witamin cos pomogly na męża ruchliwość...czekamy do 10 listopada i sie okaże-&&&&&&&&& mile widziane :)))

Kochana zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Margie-mam cicha nadzieje ze nie przyjdzie, bo juz jej nie chce , tylko te czekanie jest najgorsze przy pierwszej ciazy(ktora poronilam) juz tydzien przed @ test wyszedl mi pozytywny ale teraz jakos nie mam odwagi robic wczesniej pozdrawiam

AMALFI- dziekuje :))) i czekam na Twoje testowanko:)

SPICE-Tobie rowniez dziekuje za &&&&&&&&:))

MARGIE- dziekować ...trzymajcie kochane ,choc staram sie nie nastawiac bo niby dzien przed owu dzialanie bylo,ale z ruchliwoscia jest średnio a witaminy stosunkowo krotko bierze...no ale coz-owulka byla,dzialanie bylo -pozostaje czekać z nadzieją ,ze sie uda....

za Was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&.za dobre wiesci ,za niedlugie testowanko:))

czesc babki

ja wczoraj bylam u gina ,zeby zobaczyc czy nie zrobily sie torbiele i po usg okazalo ie ,ze torbieli nie ma i....mimo odstawienia Clo pecherzyk urósl i ...pękl-okazalo sie ,ze w srode mialam owulke a nic na to nie wskazywalo ,nic ne czulam-dzialanie bylo we wtorek,zupelnym przypadkiem udalo nam sie zadzialac na dzien przed owu.teraz sie zastanawiam czy 3 tyg brania witamin cos pomogly na męża ruchliwość...czekamy do 10 listopada i sie okaże-&&&&&&&&& mile widziane :)))

Rzcej watpie, bo cykl tworzenia plemnikow trwa ok 3 miesiace.
Ale zawsze jest szansa, ze doplynie jeden z tych dobrych plywakow:tak:
Trzymam kciuki!

MAĆKU- ja tez wątpie,ale tak jak piszesz-szansa jest bo On ma ilość dużą a ruchliwość średnią ,ale nie najgorszą A-5% a B-40% wiec szansa jest....dziwne,ze przy Clo rosną i nie pekają a teraz bez hormonów nie dośc ,ze urósl to i pęk a ja wogole nie czulam ,ze mam owulke;/
organizm leci ze mną w kulki....

Kobietki czy któraś z bardziej doświadczonych Pań mogłaby rzucić okiem na mój wykresik temperatury? To mój pierwszy cykl z mierzeniem i nie bardzo wiem na czym to polega... :sorry:
Napiszcie proszę jakie Waszym zdaniem są szanse :-)

28dni

MAĆKU- ja tez wątpie,ale tak jak piszesz-szansa jest bo On ma ilość dużą a ruchliwość średnią ,ale nie najgorszą A-5% a B-40% wiec szansa jest....dziwne,ze przy Clo rosną i nie pekają a teraz bez hormonów nie dośc ,ze urósl to i pęk a ja wogole nie czulam ,ze mam owulke;/
organizm leci ze mną w kulki....
Nie tylko Twoj;-)
Ale ktoras tu pisala, ze clko dziala jakby jeszcze w nastepnym cyklu i hoduje pecholki:tak:

Kobietki czy któraś z bardziej doświadczonych Pań mogłaby rzucić okiem na mój wykresik temperatury? To mój pierwszy cykl z mierzeniem i nie bardzo wiem na czym to polega... :sorry:
Napiszcie proszę jakie Waszym zdaniem są szanse :-)

28dni
Ten link nie jest do Twojego cyklu.
Nad Twoim wykresem jest.

reklama
cześć kobietki, widzę ze sporo testujących będzie w listopadzie więc trzymam kciuki za dwie kreski i wytrwałość, wiem jak ciężko jest z tym czekaniem i jak bardzo się dłuży ten czas. mama no to pieknie zadziałaliscie i to w odpowiedniej porze,macie dużą szanse na powodzenie w tym cyklu więc dbaj o siebie i cierpliwie czekaj na dwie krechy. Ja dzisiaj szalałam na zakupach, jazde autobusem ledwo zniosłam bo trzęsło troche a moje cycochy dawały znać o sobie za każdym razem, mówie wam że maaaaaaaaaasakra, widzę że sluz mi bardzo zgęstniał ale nadal żadnych dodatkowych objawów no i @ wciąż brak. Miłego popołudnia

Do góry