reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
MYŚA- dzieki ,no tak wyszlo ,ze w odpowiednim czasie dzialalismy:)
a TY myslalas kochana o becie???zdażaly Ci sie wczesniej takie dlugie cykle???
zdarzały się ale wtedy to sluz był nijaki, nie bolał brzuch ani jajniki i piersi też nie, wiedziałam poprostu że sie przeciągnie i tyle a teraz to nie wiem co się dzieje, na bete musze czekać tydzień!!

no zwykła sikacze, dwa zrobiłam takie zwykłe a jeden ten ostatni w środe kupiłam taki droższy że niby bardziej pewniejszy,a juz sama nie wiem. Teraz mnie zżera ciekawość co Ty nawojowałaś:) mam nadzieje że fasole &&&&&&&&& oby kciuki pomogły

Witam Drogie Panie

Mam do Was wielką prośbę. Czy może któraś z Was ma na sprzedaż Duphaston?? Jest w nietypowej sutuacji ponieważ przebywam za granicą i nie mam jak się skontaktować z moim lekarzem a tabletki właśnie mi się skończyły :no:. Bardzo proszę o kontakt alicja152@op.pl Dziękuję.

Pozdrawiam!

dzien dobry ja juz od 7 na nogach i tak sobie sprzatam i robie gołąbki mialam taka wielka ochote na nie :) a jak tam dziewczynki wytrzymujecie z tym czekaniem na testowanie w listopadzie ja gdzybym nie zagladala na forum to bym zwariowała

hej dziewuszki!!!! Jestem, czytam was ale zawsze tyle drukujecie:) ze pozniej nie mam czasu juz na pisanie:( no ale jest sobota WOLNA no i wpadam, ja dzis 20 d.c. no i tępka od 4 dni 36,8 hmmm nie nakrecam sie bo tak mam co miesiac tylko tym razem jestem bez lutki:))) Powodzenia kochane i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jestescie wspaniałe i wszystkim nam sie nalezy!!!!
mama mam nadzieje ze staranka byly na czas:)))

Cześć Dziewczynki:) Wczoraj byłam u siostry zobaczyć jej synka, którego urodziła tydzień temu. Jest taki maleńki i śliczny!!! Nie wiem dlaczego, ale wcale nie załamałam się po tej wizycie. Myślałam, że jak wrócę to będę płakać albo coś w tym stylu.. a jest zupełnie odwrotnie:-) Bardzo się cieszę, że ja też NA PEWNO niedługo będę miała takie Maleństwo:tak: Niebawem wszystkie będziemy się cieszyć z naszych Dzieciaczków:tak:Pozdrawiam i zaciskam &&&&&&& za każdą z Was:-)

reklama
Wiatm!:-)
dzien dobry ja juz od 7 na nogach i tak sobie sprzatam i robie gołąbki mialam taka wielka ochote na nie :) a jak tam dziewczynki wytrzymujecie z tym czekaniem na testowanie w listopadzie ja gdzybym nie zagladala na forum to bym zwariowała
Ja wytrzymuje :tak: Bo jestem dopiero w okolicach owulki;-)

hej dziewuszki!!!! Jestem, czytam was ale zawsze tyle drukujecie:) ze pozniej nie mam czasu juz na pisanie:( no ale jest sobota WOLNA no i wpadam, ja dzis 20 d.c. no i tępka od 4 dni 36,8 hmmm nie nakrecam sie bo tak mam co miesiac tylko tym razem jestem bez lutki:))) Powodzenia kochane i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jestescie wspaniałe i wszystkim nam sie nalezy!!!!
Czyli organizm radzi sobie bez lekow i faza lutealna jest jak najbardziej w porzadku. Oby tak dalej!:tak:

Do góry