dzięki;-) mam nadzieje że w niedługim czasie tez będę się cieszyć i w sobote będą dwie krechy jak złoto a ty pisz zaraz wieczorem jak będziesz mieć więcej informacji od lekarzaMysiulka trzymam kciuki żeby to nie były bóle na@ na ciąże są podobne wiec tego się trzymaj
reklama
tusia03
Zaangażowana w BB
CZESC DZIEWCZYNKI :-)U MNIE DALEJ @ NIE WIDAC I NIE WIEM CO JEST GRANE,BRZUCH SIE CZAEM DELIKATNIE ODZYWA I OGOLNIE NIE MAMA APETYTU,ALE NIE MAM ZADNYCH SZCZEGOLNYCH OBJAWOW,2TESTU JESZCZE NIE ROBILAM MOZE W SOBOTECHOCIAZ CHYBA NIE MA ZBYT DUZYCH SZANS.A JEZCZE DO TEGO WSZYSTKIEGO WCZORAJ MIALAM OKROPNY BOL GLOWY,GORACZKE I MDLOSCI A DZIS JUZ OK I NIE MAMA POJECIA OD CZEGO TO WSZYSTKO
JA BRALAM DUPHASTON PRZEZ 3CYKLE I WSZYSTKO IDEALNIE,GORZEJ POcześć
a u mnie nadal plamienie
czy któraś z was miała plamienie po duphastonie??
KOCHANA MAM NADZIEJE ZE JUZ WSZYSTKO WIESZTESTY Z KRWII SA DUUUUUUUUUUUZO BARDZIEJ WIARYGODNE NIZ Z MOCZU,WIEC GLOWA DO GORY;-)Hejka mmm odpowiadam tutaj miałam jeszcze w trakcie brania dupka. Kurcze wiedziałam że popołudnie to zła pora na robienie testu , ale maz mnie namówił i co wyszła jedna krecha a lekarz twierdzi że jestem w ciąży bo tak wynika z badań krwi i co ja mam myśleć generalnie staram się trzymac tego co powiedizął lekarz chyba by mnie nie okłamał dziewczyny sfiksuje dobrze że jutro znowu te badanie krwi zapytam ho czemu test nie wyszedł a może te testy pink są kiepskie słyszałyście coś o nich niby super czułe a jednak u nas nie:-(
TO TAK JAK JA W SOBOTEPOWODZENIAdzięki;-) mam nadzieje że w niedługim czasie tez będę się cieszyć i w sobote będą dwie krechy jak złoto a ty pisz zaraz wieczorem jak będziesz mieć więcej informacji od lekarza
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga27 hope
Fanka BB :)
Hej Agahope :-)
I co tam, jakie wieści od lekarza?????????????
Napisz!
Hejka dziewczynki dzwonili włąsnie do mnie z kliniki HCG 180 wiec fasolinka/ki są napewno!!!! następna wizyta w następny czwartek i mam mieć USG hm...czy wiecie czemu tak wcześnie? Przesyłam wam pozytywne fluidki******************************************* ************
każdej z was w końcu się uda, ja czekałam na tą wiadomośc 4lata i udało się wiec warto czekac
tusia03
Zaangażowana w BB
GRATULACJE DZIEKUJEMY ZA FLUIDKI NA PEWNO SIE PRZYDADZAWIEC TESTY Z MOCZU MOGA KLAMAC,TO DLA MNIE JAKAS ISKIERKA NADZIEJI:-)A NAPISZ PROSZE ILE DNI PO TERMINIE @ ROBILAS TEST???Hejka dziewczynki dzwonili włąsnie do mnie z kliniki HCG 180 wiec fasolinka/ki są napewno!!!! następna wizyta w następny czwartek i mam mieć USG hm...czy wiecie czemu tak wcześnie? Przesyłam wam pozytywne fluidki******************************************* ************
każdej z was w końcu się uda, ja czekałam na tą wiadomośc 4lata i udało się wiec warto czekac
Hejka dziewczynki dzwonili włąsnie do mnie z kliniki HCG 180 wiec fasolinka/ki są napewno!!!! następna wizyta w następny czwartek i mam mieć USG hm...czy wiecie czemu tak wcześnie? Przesyłam wam pozytywne fluidki******************************************* ************
Hejka:-)
A widzisz kochana wszystko jest w porzadku:-) za pare dni zrób teścik i bedziesz miec napewno dwie kreseczki Teraz musisz dbac o siebie i o fasolke/ki;-)
Dzięki za fluidki, nam wszystkim napewno się przydadzą buzka
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
SERDECZNIE GRATUUJE:-):-):-):-)
Ja tez łapię fluidki
Ja tez juz po wizycie,pani doktor bardzo fajna
No i mamy czekac ,dac wykazac sie lekom.
Mam przyjsc w połowie cyklu.
I zrobic prolaktyne oraz progesteron, ale to w kolejnym cyklu.
A we wtorek mam zrobic betke.
Najważniejsze ze dobrze trafiłamTak sie ciesze
A i powiedziała jeszcze ze dawno nie widziała pacjentki z taka dokumentacja badan
No i may troszke wyluzowac no narazie wszystko co moglismy zrobic jest juz zrobione
Teraz tylko pracowac
Podziel się: