Klaudyna_a
Fanka BB :)
No i dziś z rana dostałam @.... no i znowu trzeba czekać i po się starać hihi. Ja powiem szczerze nigdy nie miezyłam temp.... ale może zaczne... brzuch mnie bardzo boli i siedze zdechła w pracy... a wszytscy coś chcą;-(((
miłego dnia życzę! :-)
No przykro mi! ale jak teraz wszystkie zafasolkujemy to razem założymy nowy wspólny wątek na forum ;-)
A co do temperatury to ja zaczęłam w zeszłym cyklu. Trochę mi się nie chce, szczególnie w weekend o 5.45, ale da się przyzwyczaić. Jest chociaż pewność kiedy była owu, no i jak pod koniec cyklu jak spada to wiadomo, ze nie ma na co liczyć i nie trzeba testu kupować
Asienka ja jutro do lekarza cieszę się, ze to już jutro, ale denerwuję się co mi powie. Poza tym do prywatnego dzwonie i idę, a tu takie terminy ... no zobaczymy.
A Ty w jakim nastroju przed środą?
Kochana, jak to nie masz nadziei??? Tylko tyle nam pozostaje, mieć nadzieję, ze wreszcie sie uda! Więc rób testy, przytulanko, nogi do góry i fasolkujemy!! nie ma wyjściaCzesc kochane u mnie modem sie zepsul i musze czekac dwa tygodnie na nowy:-(.A tempke mierze lykam wiesiolek i kwasy omega 3,6,9 a juz za pare dni zaczne robic testy owu ale i tak nie mamm nadzieji.
Zycze wam powodzenia w starankach i bede czasami tu zagladac i wam dopingowac
BUZIAKI!