sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Klaudyna_a tak w ogole to zobaczysz ze ten cykl bedzie szczesliwy bo zaczelas go w moje urodziny wiec nie ma ze nie :-):-):-):-);-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudyna_a tak w ogole to zobaczysz ze ten cykl bedzie szczesliwy bo zaczelas go w moje urodziny wiec nie ma ze nie :-):-):-):-);-);-);-)
Kochana, aż mi łezka wzruszenia poleciała ;-) Dzięki wielkie, ze tak mocno wierzysz. No i bardzo spóźnione, ale bardzo szczere życzonka urodzinkowe żeby wszystko wszystko się dobrze układało!
Dobrze, że się lepiej czujesz, strasznie się cieszę... niedługo dołączymy do Ciebie i jak Ty będziesz pisała, że w drugim trymestrze mdłości przechodzą to my będziemy marudzić jak nas mdli ach.... ależ bym już chciała ...
A z tymi zapachami to jakby co to ja będę miała przechlapane... teraz nie znoszę mocnych zapachów, mam za dobry węch i często mi przeszkadzają, a co dopiero w ciąży
Czesc Dziewczyny!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, coś czuję, że czeka mnie kolejny cykl starań,dziś jestem załamana, boli mnie brzuch na @, więc pewnie nadal nie jest mi dane zostać mamusią:-(pozdrawiam was serdecznie
No to się ciesze że wyniki są dobre i powinnaś być zdowolona że jest dobrze bo może zaniedługo fasolinka będzie:-)
Temperaturki jeszcze nie mierze musze się zebrać bo czas ucieka! buzka:-)
Kochana ja po odstawieniu duphastonu @dostawalam na 3-4 dzien u ciebie jest dopiero pierwszy wiec moze jeszcze poczekaj.A luteina podnosi tempke . Mam nadzieje ze tta temperatura to fasolka a nie dzialanie luteiny.Dziękuję dziewczyny jesteście fantastyczne!!!! :-) od razu mi lepiej. Dziś pierwszy dzień po odstawieniu luteiny... no zobaczymy. Ale jak do jutra nie dostane to chyba po test polecę z ciekawości hihi. Oh ciekawość straszna!!! Mamy z męzem we Wtorek druga rocznice ślubu. Było by cudownie jak bym pokazała mu test z dwoma kreskami!
Całuję Was wspaniałe :-)dziewczyny!!!!
No i dziś z rana dostałam @.... no i znowu trzeba czekać i po się starać hihi. Ja powiem szczerze nigdy nie miezyłam temp.... ale może zaczne... brzuch mnie bardzo boli i siedze zdechła w pracy... a wszytscy coś chcą;-(((
miłego dnia życzę! :-)[/QUOTE
Zyziak dobrze że masz dobre podejście i się nie załamujesz!!!
Dokładnie nowy cykl nowa szansa Więc fasolkujemy we wrześniu:-)
Trzymaj się cieplutko