reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hej Laleczko:)
Jak tylko dostaniesz badania to pisz czy wszystko ok!!!
Zawarłyśmy pakcik że fasolkujemy w tym miesiącu więc nie mamy innego wyboru:-);-) "przyszłe mamy majowo-czerwcowe":-) chciałabym w maju urodzić.... strasznie lubie ten miesiąc:-) buzka:)

Kochana mam wyniki:
testosteron 0,64 (norma 0,10 - 0,90)
prolaktyna 28,05 (norma 5-35)
więc są oki. :-)
Tylko nie wiem czy się cieszyć czy nie :-D bo jak by były złe to mogłabym sobie tym tłumaczyć problemy z zajściem :-D:-D
Na szczęście do wtorku nie daleko, więc zobaczymy co gin mi powie :-).
Ja sobie też wymarzyłam dzieciaczka w maj - sierpień, więc trza działać!
A Ty jak? Mierzysz temperaturkę??

zyziak82 a Ty nie "smutaj" ;-) tylko zawieraj z nami pakcik i fasolkujemy!
Zawsze jest lżej jak się na forum wygadasz! a my jesteśmy po to żeby pocieszać! :-D

BUZIAKI!

reklama
Kochana mam wyniki:
testosteron 0,64 (norma 0,10 - 0,90)
prolaktyna 28,05 (norma 5-35)
więc są oki. :-)
Tylko nie wiem czy się cieszyć czy nie :-D bo jak by były złe to mogłabym sobie tym tłumaczyć problemy z zajściem :-D:-D
Na szczęście do wtorku nie daleko, więc zobaczymy co gin mi powie :-).
Ja sobie też wymarzyłam dzieciaczka w maj - sierpień, więc trza działać!
A Ty jak? Mierzysz temperaturkę??

zyziak82 a Ty nie "smutaj" ;-) tylko zawieraj z nami pakcik i fasolkujemy!
Zawsze jest lżej jak się na forum wygadasz! a my jesteśmy po to żeby pocieszać! :-D

BUZIAKI!

No to się ciesze że wyniki są dobre i powinnaś być zdowolona że jest dobrze bo może zaniedługo fasolinka będzie:-)
Temperaturki jeszcze nie mierze musze się zebrać bo czas ucieka! buzka:-)

Czesc Dziewczyny!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, coś czuję, że czeka mnie kolejny cykl starań,dziś jestem załamana, boli mnie brzuch na @, więc pewnie nadal nie jest mi dane zostać mamusią:-(pozdrawiam was serdecznie

Czesc Dziewczyny!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, coś czuję, że czeka mnie kolejny cykl starań,dziś jestem załamana, boli mnie brzuch na @, więc pewnie nadal nie jest mi dane zostać mamusią:-(pozdrawiam was serdecznie

kochana nie mozesz tak myslec... masz 4 dni wiec ok... powiem ci tylko ze jak przed terminem @ mialam takie same objawy jak w kazdym innym poprezdnim cyklu... nic innego... i co?? jestem w ciazy :tak:

Dzięki sandrahaha!
Tak sobie pomyślałam, że to może dobrze, że boli brzuch, :tak:cieszę się, że zostało mi 4 dni, ale jednocześnie boję się, że znowu nic z tego...:-(ale dzięki za słowa otuchy, będę się teraz trzymać dobrej myśli, pozdrawiam Ciebie i Twoje maleństwo:-)

Dzięki sandrahaha!
Tak sobie pomyślałam, że to może dobrze, że boli brzuch, :tak:cieszę się, że zostało mi 4 dni, ale jednocześnie boję się, że znowu nic z tego...:-(ale dzięki za słowa otuchy, będę się teraz trzymać dobrej myśli, pozdrawiam Ciebie i Twoje maleństwo:-)

pamietaj kochana, dopoki nie ma @ jest nadzieja... ja tez bylam przekonana ze @ bede miec bo czulam sie tak samo jak zawsze przed @... tydzien przed bole brzucha, cyce bolaly,nerwica... a tu prosze... sama zobaczysz jak to jest... ja do tej pory mam bole brzucha jak na @.... takie bardzo mocne jak chwile przed @... to jest dopiero stresujace... codziennie po kilka razy mam takie bole... trwaja one pare sekund ale strach jest i zawsze biegne do lazienki sprawdzic czy czasem @ nie dostalam... tak wiec kochana pamietaj ze jesli masz te bole to nic zlego... mozliwe ze bedziesz miec je przez kilka tygodni tak jak ja... :-):tak::tak: zycze ci ciazy i trzymam kciuki... a w ogole mierzysz tempke??

pamietaj kochana, dopoki nie ma @ jest nadzieja... ja tez bylam przekonana ze @ bede miec bo czulam sie tak samo jak zawsze przed @... tydzien przed bole brzucha, cyce bolaly,nerwica... a tu prosze... sama zobaczysz jak to jest... ja do tej pory mam bole brzucha jak na @.... takie bardzo mocne jak chwile przed @... to jest dopiero stresujace... codziennie po kilka razy mam takie bole... trwaja one pare sekund ale strach jest i zawsze biegne do lazienki sprawdzic czy czasem @ nie dostalam... tak wiec kochana pamietaj ze jesli masz te bole to nic zlego... mozliwe ze bedziesz miec je przez kilka tygodni tak jak ja... :-):tak::tak: zycze ci ciazy i trzymam kciuki... a w ogole mierzysz tempke??
kurcze, aż boję się o tym myśleć, żeby nie zapeszyć, bo jak już się wkręce,że może sie udało to przyjdzie @ może jeszcze jest szansa bo temp mam spoko 37 rano mierzoną

kurcze, aż boję się o tym myśleć, żeby nie zapeszyć, bo jak już się wkręce,że może sie udało to przyjdzie @ może jeszcze jest szansa bo temp mam spoko 37 rano mierzoną

to masz ladna tempke...ja mialam niska... nawet teraz jak sprawdzam niekiedy to czasami 36,8 lub 36,9 wiec nie ma jakiejs reguly ze musi byc powyzej 37.... twoja tempka jest sliczna i niech nie spada w dol :-)

Witaj!
No to czekamy na kolejną fasolkę :-)
Wszystkie przed @ żyjemy tylko tym czy się udało czy nie ... doskonale Cię rozumiemy i wiemy co przeżywasz :tak::tak::tak: Troszeczkę cierpliwości i rób teścik w dniu @, a temperaturka bezwzględna jest, jak spada to nie zostawia już żadnej nadziei.
U Ciebie się trzyma i oby tak dalej!

sandrahaha jak u Ciebie? uspokoiło się już choć troszkę?
ewka2412 jak przygotowania do staranek?
asienka:) a Ty słuchaj sandrahaha i mierz temperaturkę ;-) ja mierzę o 5.45, bo do pracy wychodzę o 6:30, ale da sie przyzyczaić ;-)
BUZIAKI !

reklama
sandrahaha jak u Ciebie? uspokoiło się już choć troszkę?
ja mierzę o 5.45, bo do pracy wychodzę o 6:30, ale da sie przyzyczaić ;-)
BUZIAKI !

hej kochana... jesli chodzi o mdlosci to chyba zaczyna byc lepiej... w koncu to juz prawie 9tc... mam mdlosci czasami ale nie tak jak wczesniej ze caly dzien... jesc wszystkiego jeszcze nie moge ale nie jest zle... apetytu jakos nie mam ale jem poki moge bo jak mdlosci wroca to znow sobie nie pojem :-):-D:-D teraz mdlosci mam tak kilka razy dziennie ale nie trwaja dlugo... wymioty skonczyly sie na 3 razach i to juz jakis czas temu byly ostatnie... w ogole zauwazylam ze rano mam mdlosci ale jak zjem cos to jest ok... ale za to mam potworny wstret do niektorych zapachow... do zapachu slodkich rzeczy zawsze mialam wstret... teraz tym bardziej wiec w markecie musze byc zdala od slodyczy... no i zapachy w chemicznym sklepie to tez masakra... my do domu zawsze kupujemy taki ambi pur co sie do gniazdka wklada i co jakis czas sobie wylatuje zapach jeden z 3 buteleczek... zawsze kupujemy ten sam zapach bo bardzo go lubimy... ja go juz nienawidze... tez mam mdlosci jak go czuje...
wiec jesli chodzi o ciaze to chyba lepiej, tylko ciekawe jak dlgo to potrwa... :-)
a tak w ogole to jak na razie pod gorke... problemow sporo sie nazbieralo ale o zrobic... trzeba jakos zyc... czasami sobie poplacze i lzej na duszy sie robi... :tak:
a co tam u ciebie kochana?? kiedy dolaczysz do grona zafasolkowanych?? mam nadzieje ze szybko :tak::tak::tak:

Do góry